Flatevad 7, 5118 ULSET

Ulset: Sentralt beliggende 3-roms leilighet i 2.etasje. Varmtvann og sentralvarme er inkl. i felleskost.

SOLGT

Flatevad 7
5118 ULSET

Prestestien Borettslag

Andelsbrevnummer

35

Leiligheten er beliggende i blokkens 2. etasje. Leiligheten inneholder: Entré/gang (7,7 m²), baderom (3,6 m²), vaskerom (6,4 m²), kjøkken (9,5m²), stue (25 m²), soverom 1 (8,7 m²), soverom 2 (11,5m²),og toalettrom (0,9m²). Veranda på 10,5 m² I tillegg har man to eksterne boder i byggets underetasje på 3,8 kvm og 2,6 kvm.

Standard

Attraktiv 3-roms leilighet med sørvendt og solrik veranda. Generelt er boligens overflater, innredning og utstyr av eldre dato,  foruten bad og toalettrom som ble renovert i regi av borettslaget i 2013.

Boligens entré gir godt med plass til avheng av sko- og yttertøy.

Stuen er åpen og romslig med store vinduer som sikrer et rikt og naturlig lysinnslipp inn i rommet. Her er det god plass til sittegruppe, spisebord og annen ønskelig innredning. Fra stue er det utgang til veranda på hele 10,5 kvm.  Det er gode solforhold med en sørvendt beliggenhet.

Romslig kjøkken med plass til spisebord. Eldre kjøkkeninnredning med profilerte fronter, laminert benkeplate og rikelig med skap- og benkeplass. Det er opplegg for oppvaskmaskin.

Boligens bad og toalett er renovert i 2013 i regi av borettslaget, adkomst fra gang. Badet er helfliset med varme i gulv, dusjnisje, servant med innredning, speil og belysning. Toalettrommet finner du vegg i vegg med badet og inneholder vegghengt toalett og servant med innredning. Bad og toalettrom  ble renovert i regi av borettslaget i 2013 av Anders O. Grevstad. Det ble også installert rør i rør fordelerskap samt balansert ventilasjon i leiligheten.

Praktisk vaskerom med malte plater på vegger og vinylbelegg på gulv. Rommet har innredning med nedfelt servant og opplegg for vaskemaskin. Det er balansert ventilasjon.

Boligens har totalt to soverom. Soverommene har god størrelse og gir godt med plass til seng, garderobeløsning og annet ønskelig inventar.

Av lagringsplass har leiligheten 2 boder i byggets underetasje.

Byggeår

1970

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

47589m2

Parkering

Parkering og garasje tildeles etter venteliste. Borettslaget har tilrettelagt for el-bil og gjesteparkering. Det er mulig å lade biler på alle uteplasser. Avtaler for lading av elbil inngår hver enkelt direkte med firma Ohmia som har «forært» Prestestien borettslag denne unike løsningen.

Bildeleringen: Bildeleringen har biler tilgjengelige i borettslaget. Disse finnes på parkeringsplassen på Flatevad, vis a vis brannstasjonen. For å kunne benytte disse må man være medlem av deleringen. Se www.bildeleringen.no om du er interessert.

Arealbeskrivelse

Gang , Stue , Kjøkken ,Soverom , Soverom 2, Bad, Vaskerom ,Toalettrom

Beskaffenhet

Tomtearealet er felles for borettslaget. Opparbeidet med div interne veier/lekeplasser, ballplass, grøntarealer og div prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Boligen har balansert ventilasjon. Det er installert vamekonvektor. Sentralvarme. Varmekabler på bad.

Automatsikringer i sikringsskap, med ny innmat i sikringsskap, oppgraderinger ifb med bad.

Samsvarserklæring foreligger i boligmappa.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Roar Kristoffersen.

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
abt@kapa.no
45 86 60 23

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

08-05-2023

Meny