Helgatunvegen 36, 5713 VOSSESTRAND

Strøken 4-roms fritidsleilighet som var ny i 2022 | Ski in/ski out | 3 soverom og 2 bad | Parkering i underetasje

Helgatunvegen 36
5713 VOSSESTRAND

Helgatunlia 1 BRL

Andelsbrevnummer

23

Ny og flott fritidsleilighet i Helgatunområdet i Myrkdalen fjellandsby. Leiligheten ligger i 1.etasje i bygg som var innflyttingsklart i 2022, og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, tre soverom, bad og bad/vaskerom. Utgang til balkong på 6,6 kvm. I tillegg har man en stor bod i parkeringsanlegget, denne er på 10,7 kvm.

Standard

Velkommen til Helgatunvegen 36, en ny og strøken fritidsleilighet med ski in/ski out beliggenhet. Her har man Helgatuntrekket i Myrkdalen Fjellandsby like utenfor døren, og ellers flotte turløyper like i nærheten. Leiligheten har pene kvaliteter og fremstår som ny. Her er blant annet vannbåren varme via NIBE-anlegg, Sigdalkjøkken, stor ekstern bod og parkering i lukket garasjeanlegg i underetasje.

Enkel adkomst til leiligheten som ligger i byggets 1.etasje. Her kommer man inn i romslig entré/gang med flislagt gulv og god plass til klesoppheng. Det er vannbåren varme i gulv, som også omfatter stue/kjøkken.

Fra gang går vi inn i stuen, som er romslig og pen med plass til salong og spisestuegruppe. Det er laminat på gulv, og veggene består av beiset finerplater samt trevirke fra massiv veggelementer. Dette gir et koselig hyttepreg, samtidig som leiligheten er moderne og tidsriktig.
Åpen løsning til kjøkkenet, som er fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Innredningen har god skap- og benkeplass, og består av lett profilerte fronter og laminert benkeplate. Det er også integrerte hvitevarer, herunder stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøl/fryseskap. På kjøkkenet er det også plass til kjøkkenbord.

Fra stue/kjøkken er det utgang til trivelig balkong på 6,6 kvm. Her har man pen utsikt over nærområdet.

Leiligheten har tre soverom. Soverommene er omtrent like store og har plass til dobbeltsenger eller familiekøyer, og det er laminat på gulv. Ett av soverommene har tilkomst fra stue, de to andre har tilkomst fra gang.

Fra gang er det også tilkomst til begge bad i leiligheten. Badene har fliser på gulv og våtromsplater på vegg, og elektriske varmekabler i gulv. Begge bad er innredet med dusjhjørne i nedsenket dusjsone, vegghengt toalett og skuffeseksjon med overliggende servant, bad nr. 2 er også et kombinert bad/vaskerom med opplegg for vaskemaskin samt plassering for NIBE-aggregat.

Meget god oppbevaringsplass i ekstern bod i parkeringsanlegget. Boden er på hele 10,7 kvm.

Leiligheten har ellers balansert ventilasjon og varmtvann via NIBE-anlegget. Dette gir godt inneklima og er energieffektivt.

Byggeår

2022

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1626m2

Parkering

Parkeringsplass i garasjeanlegg i underetasje.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, tre soverom, bad, bad/vaskerom.

Beskaffenhet

Felles tomt i borettslaget, opparbeidet med singlet adkomst, gressplener og utearealer med belegningsstein av betong.

Oppvarming

Det er vannbåren varme i gulv gang og stue via Nibe-anlegg. Elektriske varmekabler på begge bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 11.04.2023.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

04-11-2023

Meny