Damsgårdsveien 33, 5058 BERGEN

Meget lekker eierleilighet ved sjøkanten i Damsgårdssundet | Stor balkong med nydelig og fri utsikt | Garasjeplass

Damsgårdsveien 33
5058 BERGEN

Viken Amfi Sameie

Meget flott eierleilighet ved sjøkanten, beliggende i 3.etasje med fri utsikt over Damsgårdssundet og byfjellene. Leiligheten inneholder gang, stue/kjøkken, to bad og to soverom samt innredet rom. Utgang fra stue til altan på 14 kvm. I tillegg har man to eksterne boder, en i 1.etasje på 3 kvm samt en i 2.etasje på 5 kvm. Tilgang til felles takterrasser i sameiet.

Standard

Velkommen til Damsgårdsveien 33, en meget lekker eierleilighet med fri utsikt over Damsgårdssundet og byfjellene. Leiligheten fremstår som både velholdt og moderne, med flotte kvaliteter og løsninger. Stor og romslig balkong hvor man har fantastisk utsikt. Gang- og sykkelavstand til Bergen sentrum, og ellers kort vei til flere butikker, restauranter, treningstlbud med mer som området kan by på. Det er medfølgende parkeringsplass i garasjeanlegg.

Enkel, trappefri adkomst via heis i bygget. Leiligheten ligger i 3.etasje, og her kommer man inn i en langstrakt og romslig gang med stor skyvedørsgarderobe, som har god plass til klesoppheng og annen oppbevaring.

Rett til høyre innenfor entrédøren finner vi ett av boligens to bad, som er lyst og pent og innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne og skuffeseksjon med servant.
Bad nr. 2 ligger lenger nede i gangen til venstre, og er romslig med lik innredning som bad 1. I tillegg er her opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Begge bad har fliser på gulv og vegger, og elektriske varmekabler i gulv.

Boligens to soverom ligger langs gangen, med et trivelig innredet rom imellom. Soverommene er trivelige og malt i moderne, lyse farger, og hovedsoverommet er meget romslig med god plass til dobbeltseng og stor skyvedørsgarderobe. Soverom nr 2 har også plass til dobbeltseng og garderobeskap.
Lyst og trivelig innredet rom som i dag er innredet som et ekstra soverom. Rommet er imidlertid 6,2 kvm, og er dermed 0,8 kvm for lite for å betegnes som soverom iht TEK10/krav fra byggeår (7 kvm).

Til slutt kommer vi til stuen. Rommet er stort og luftig, og har åpen løsning til kjøkkenet. Store vindusflater og utstrakt bruk av spotlights i himling gir et lyst og luftig inntrykk, og gjennom vinduene kan man nyte den fantastiske utsikten. Stuen har god plass til flere sittegrupper og spisestueavdeling, og veggene er malt i stilige, tidsriktige farger. Leiligheten har sentralvarme, og radiator er plassert i stue samt på ett av soverommene.
Kjøkkenet er meget pent og praktisk, med god skap- og benkeplass og kjøkkenøy med ekstra sitteplasser. Innredningen har glatte fronter og laminat benkeplate, og det er montert waterguard og komfyrvakt. Her er også integrerte hvitevarer, herunder kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn.

Fra stue/kjøkken er det utgang til romslig og flott altan på hele 14 kvm, med god plass til utemøblement. Fra altanen har man nydelig panoramautsikt over Damsgårdssundet, byfjellene og området ellers.

Man har også tilgang til felles takterrasser i bygget.

Godt med oppbevaringsplass i to romslige eksterne boder. Disse ligger henholdsvis i 1. og 2.etasje. Det foreligger ikke godkjente tegninger på disse.

Generelt i leiligheten er det parkett og laminat på gulv, og vegger har tapet og malte plater.
Det er også balansert ventilasjon i leiligheten og bygget, noe som gir godt inneklima.

Byggeår

2016

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Del av gang har vært tilrettelagt for å bli soverom. Del av gang er blitt avdelt til soverom. Soverommet er 6,2 kvm og for lite størrelse mot krav på 7 kvm som er i TEK 10/krav i byggeåret.

Det foreligger ikke godkjente og byggemeldte tegninger på boder.

Tomteareal

3554m2

Parkering

Det medfølger parkeringsplass i garasjeanlegg.

Parkeringsanlegget er organisert som eget sameie, Viken Amfi Parkering, som eier snr. 99. Denne leiligheten har andel 1/41 i nevnte seksjon. Salg og utleie av sameieandel i garasje er tillatt, men kun innenfor planområdet nevnt i parkeringslagets vedtekter. Salg/utleie skal meldes til styret for godkjenning. Parkeringsplassen fordeles av sameiets styre. Styret kan med 1 måneds skriftlig varsel endre sameiernes angitte parkeringsplass dersom det foreligger saklig grunn, for eksempel ved omfordeling av parkeringsplasser til bevegelseshemmede mv.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, to bad, to soverom og innredet rom

Beskaffenhet

Bygningskroppen opptar største delen av tomten. Langs sjøkanten er det oppbygget med kaipromonade, uteplasser med betong, buskebeplanting og benker.

Oppvarming

Varme fra fjernvarmeanlegg via vannbåren varme (i gulv på bad og radiator i stuen).

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Roar Kristoffersen, datert 20.02.2023.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-03-2023

Meny