Ladegårdsveiten 1, 5033 BERGEN

Innholdsrik og koselig 3-roms leilighet beliggende i rolig gatetun i hjerte av Sandviken – Ingen dok.avg/fellesgjeld

Ladegårdsveiten 1
5033 BERGEN

Borettslaget Ladegårdsveiten 1

Andelsbrevnummer

4

Pen 3-roms eierleilighet med super beliggenhet i Sandviken, og med gangavstand til sentrum. Leiligheten ligger i 3.etasje og inneholder her stue/kjøkken, to soverom, bad og bod/walk-in. I tillegg har man entré i 2.etasje, samt tilkomst til hems fra hovedetasje. Ekstern bod i 1.etasje.

Standard

Velkommen til Ladegårdsveiten 1, en lys og sjarmerende 3-roms leilighet med hems, supert beliggende i rolig strøk i Sandviken. Leiligheten fremstår velholdt, og har god og funksjonell planløsning. I Ladegårdsveiten har man kort vei til alt man trenger i det daglige, og gangavstand til Bergen sentrum med alt av studiesteder, uteliv, spisesteder, arbeidsplasser med mer.

Fra gaten kommer man inn i byggets 1.etasje, like ved inngangen her er en ekstern bod tilhørende leiligheten. Boden er romslig (5 kvm) med god oppbevaringsplass.

Videre går vi opp via entré i 2.etasje, til selve leiligheten som ligger i byggets 3. etasje.
Her kommer man opp i lun og koselig stue med åpen løsning til kjøkkenet. Stuen har skråtak, men med lysmalte vegger og himling samt godt lysinnslipp via takvinduer, fremstår rommet lyst og luftig. Her er plass til både salonggruppe og spisebord. Stilige furubord på gulv.
Fra stue er det trappestige opp til hems. Hemsen har ny laminat på gulv, og god boltreplass med 13,5 kvm gulvareal.

Åpen løsning til kjøkkenet, som er pent og praktisk og var nytt i 2014. Innredningen har glatte fronter og heltre benkeplate, og integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn.

Rett bak kjøkkenet ligger badet, som er romslig og lyst med fliser på gulv og vegger. Her er varmekabler i gulv, og opplegg for vaskemaskin. Innredningen består av toalett, dusjkabinett og servant med skapinnredning. Toalettet var nytt i 2022, mens dusjkabinett og skapinnredning/servant var nytt i 2018.

Like ved badet, med inngang fra kjøkken, ligger ett av leilighetens to soverom. Soverommet er malt i lys farge og har god plass til dobbeltseng. Ved siden av soverommet er det inngang til bod, som blir brukt som walk-in garderobe av nåværende eier.
Soverom nr. 2 har inngang fra salongdel av stue, og er også av god størrelse. Begge soverom har lysmalte vegger og gulv av furu, soverom nr. 2 har også stilig kontrastvegg i dus, grønn farge.

Alt i alt er dette en super, sentrumsnær leilighet som må sees!

Byggeår

1900

Bruksareal per etasje

2.etg: 1 m²
3.etg: 49 m²
Hems loft: 13,5 m² gulvareal
Ekstern bod 1.etg: 5 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

113m2

Parkering

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser. Det er soneparkering i området.

Arealbeskrivelse

3.etg: Stue/kjøkken, to soverom, bad. 2.etg: Entré.

Beskaffenhet

Bygård hvor tomten for det meste er bebygget. Mindre bakgård.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.
Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.
Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Roar Kristoffersen, datert 13.02.2023.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

28-02-2023

Meny