Kyrkjevegen 28S, 5911 ALVERSUND

Strøken 3-roms eierleilighet i bygg fra 2020 ved sjøkanten i Alver Brygge – heis og garasje med lader – gode kvaliteter!

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Kyrkjevegen 28S
5911 ALVERSUND

Alver Brygge Boligsameie

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og har en god og praktisk planløsning. Inneholder: Entré, gang, to soverom, to bad, bod og stue/kjøkken. Utgang fra stue til terrasse og videre til kai/bryggeområdet. Tilhørende sportsbod samt fast garasjeplass med lader til elbil.

Standard

Kaland & Partners ved Kristoffer Mjøs har gleden av å presentere denne strøkne eierleiligheten i sjøkanten på Alver Brygge. Bygget er oppført i 2020 og leiligheten har gjennomgående god standard på alt av overflater og innredning og framstår med lite bruksslitasje. Rolig område uten gjennomgangstrafikk. Leiligheten ligger i 1. etasje med terrasse og utgang til et stort kai/bryggeområde. Både fra leiligheten og uteplassen kan sjøutsikten og de gode solforholdene nytes. Det medfølger fast garasjeplass hvor det er lader til el-bil.

Det første som møter deg er en romslig entré/gang som fører oss gjennom leiligheten og inn i stuen. I entré og gang er det plass til å henge fra seg yttertøyet. Allerede i gangen blir du møtt av det moderne preget med slette overflater malt i delikate farger, i tillegg til 1-stavs parkett som er gjennomgående i alle rom foruten våtrom.

Gangen fører oss inn til stue og kjøkken som er i åpen løsning. Romslig rom på over 40 kvm med god plass til både sofagruppe og spisebord. I front av stuen er det store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys og samtidig åpner opp for sjøutsikten. Herfra er det også utgang til stor terrasse på 12,9 kvm og utgang videre til kaien.

Pent kjøkken med Epoq kjøkkeninnredning med slette fronter og to overskap med glassfronter Inneholder: Laminert benkeplate, stål vaskekum, waterguard, ventilator og komfyrvakt. Godt med benk- og skapplass. Kjøkkenet har integrert stekeovn, platetopp med induksjon og oppvaskmaskin.

Fra gangen er det inngang til begge soverom, som ligger på hver sin side av gangen. Begge soverommene har 1-stavs parkett på gulv og er malt i behagelige rolige farger. God plass til både seng og garderobeskap.

Hovedsoverommet har inngang videre til et eget bad. Pent bad med grå fliser på gulv og hvite veggfliser. Slett hvitt tak med innfelte spotlights. Innfellbare dusjvegger i glass. Dette badet har røropplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv.

Bad nr. 2 ligger vegg i vegg med bad nr. 1, men med inngang fra gangen. Også dette badet har grå fliser på gulv og hvite veggfliser. Slett hvitt tak med innfelte spotlights. Innfellbare dusjvegger i glass. Varmekabler i gulv.

Innvendig bod på 3,5 kvm. Her er NIBE systemet plassert, som er system for både ventilasjon og varmtvann (som også gir vannbåren varme til viftekonvektor i stuen). Konvektor i stuen er nedfelt i gulvet, noe som er praktisk i forhold til best mulig utnyttelse av gulvarealet og møbleringsmuligheter.

Tilhørende ekstern sportsbod på 4,9 kvm. I tillegg har leiligheten garasjeplass hvor det er lagt opp lader til elbil (Zaptec Pro som gir opp til 22 kW). I tillegg har sameiet felles treningsrom med utstyr som blant annet tredemølle, romaskin og ergometersykkel m.m.

Byggeår

2020

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

4503m2

Parkering

Leiligheten har fast parkeringsplass i felles garasje hvor det er montert elbillader ((Zaptec Pro som gir opp til 22 kW). Gjesteparkering både utvendig på sameiets tomt samt i garasjeanlegget.

Arealbeskrivelse

Entré, gang, to soverom, stue/kjøkken, to bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Ventilasjon, varmtvann og vann til varmekonvektor fra NIBE anlegg i bod.
Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

20-03-2023

Meny