Heiane 14, 5919 FREKHAUG

Stor, innholdsrik enebolig fra 2009 – nydelig beliggenhet med sjøutsikt og store solrike uteplasser – barnevennlig

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Heiane 14
5919 FREKHAUG

Meget flott og innholdsrik enebolig med nydelig beliggenhet på Moldekleiv. Boligen går over to etasjer og inneholder følgende: U-etg: Entré, gang, tre soverom (hvor ett har vært brukt som TV-stue), bad, verksted, to boder og tilhørende garasje. 1.etg: Peisstue, TV-stue, to soverom, kjøkken, bad, vaskerom, toalettrom og kontor.

Standard

Kaland & Partners ved Kristoffer Mjøs har gleden av å presentere denne flotte eneboligen i Heiane 14. Boligen ligger på et høydedrag med pent opparbeidet tomt. Stor usjenert hage og terrasse med sol fra morgen til kveld samt flott utsikt over sjøen og nærområdet. Boligen går over to plan og er innholdsrik med fire soverom, tre stuer, stort kjøkken, to bad og separat vaskerom. Rikelig med lagringsplass og inngang direkte fra boligen til garasjen, hvor det også er installert lader til elbil.

Det første som møter deg når du kommer opp til boligen, er en stor asfaltert innkjørsel. Her er det god plass til mange biler samt innkjørsel til garasje. Romslig garasje hvor det er lader til elbil. Det er inngang direkte fra garasjen til boligen.

Hovedinngang til boligen er i boligens underetasje, rett inn fra det asfalterte tunet. Her kommer du først til boligens entré og videre til en stor romslig hall. Entré har stor skyvedørsgarderobe med speilfronter og godt med plass til yttertøyet. Entré og hall har fliser på gulv med varmekabler. Hall har spotlights i tak og montert varmepumpe. Herfra er det inngang til alle etasjens rom i tillegg til trapp opp til 1. etasje.

Opp trappen kommer vi til en av etasjens to stuer. God planløsning gir et romslig inntrykk, med delvis åpen løsning inn til neste stue og mot kjøkkenet. Mange vindusflater i alle rom åpner opp for utsikten samtidig som gjennomgående lys gir mye dagslys og er med på å skape det romslige inntrykket. Det er gjennomgående gulv i hele etasjen og spotlights i tak i de fleste rom. I denne stuen er det montert vedovn. Både denne stuen og dagligstuen innenfor har mange møbleringsmuligheter hvor man kan innrede med ulike soner. Fra dagligstuen er det utgang videre til terrasse og hage. Stor, solrik og usjenert uteplass med både terrasseplatting, gruset plass og plen.

Boligens kjøkken er meget romslig og har god plass til langbord. Kjøkkenet er på hele 30,8 kvm og med sine mange store vinduer byr på flott sjøutsikt. Utgang herfra til altan med morgen- og formiddagssol. Tidløst kjøkken med hvite profilerte fronter og grå laminat benkeplate. Rikelig med benk- og skapplass, i tillegg til kjøkkenøy med barløsning. Integrert platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Det er smarte løsninger i huset med blant annet appstyring av lys i de fleste rom samt utebelysningen. I tillegg er det montert høyttalere i tak i flere rom samt varme i gulv i alle oppholdsrom. Mellom kjøkken og gang/stue er det dobbel skyvedør. Like utenfor kjøkkenet er det også en bod som for eksempel kan passe bra som grovkjøkken. Dette rommet har også i mange år vært brukt som kontor.

Det er to bad i boligen med ett bad i hver etasje. Badet i 1. etasje har mørke fliser på gulv og lyse fliser på vegg. Varmekabler i gulv og spotlights i tak. Her har du både innfellbare dusjvegger i glass i tillegg til stort hjørnebadeklar. Vegghengt toalett og servant med møbler og godt med oppbevaringsplass. Vegg i vegg med badet ligger boligens vaskerom. Praktisk med separat vaskerom med god plass til både vaskemaskin, tørketrommel og benkeplass med utslagsvask. Utgang videre herfra til terrassen. Bad nr. 2 ligger i underetasjen og ble bygget ferdig i 2020. Badet var klargjort ved bygging i 2009, men ble først bygget ferdig i 2020 med montering av gulvbelegg, våtromsplater, møblement og tilkobling av vask, toalett og dusj.

Det er totalt 4 soverom i boligen (eventuelt 5 soverom om man benytter TV-stue i underetasjen som soverom). Hovedsoverom ligger i 1. etasje og har god plass til dobbeltseng. Dette rommet har egen walk-in garderobe som skjules bak skyvedører med speilfront. Hovedsoverommet har også utgang til egen altan. Soverom nr. 2 i denne etasjen ligger vegg i vegg med hovedsoverommet, perfekt som barnerom, gjesterom eller for hjemmekontor. Soverom nr. 3 og 4 ligger i underetasjen på hver sin side av entréen. Soverommene er på 11,9 og 13,7 kvm og har god plass til både seng, garderobe og kontorpult. TV-stuen i denne etasjen er på hele 21,3 kvm.

Det er rikelig med lagringsplass i boligen med tre boder i underetasje i tillegg til garasje med mye oppbevaringsplass samt koffertloft over store deler av 1. etasje. De tre bodene i underetasjen er samlet på hele 27 kvm!

Byggeår

2009

Bruksareal per etasje

U-etg: 150 m²
1.etg: 146 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse: Garasje er ikke vist på tegning. Det ble 10.01.2014 gitt tillatelse til oppføring av carport med terrasse.

Tomteareal

1058m2

Parkering

Parkering til flere biler på eiendommen, derav i garasje.

Arealbeskrivelse

U-etg: Entré, gang, tre soverom, bad.
1.etg: Peisstue, TV-stue, to soverom, kjøkken, bad, vaskerom, toalettrom, kontor.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming. Opplyst varmekabler i alle utenom de fleste S-rom, og det er varmepumpe i gang i u-etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen, datert 05.03.2023.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

21-03-2023

Meny