Nordnesveien 13, 5005 BERGEN

Påkostet 3-roms leilighet i høy 1.etg | Betydelig oppgradert i 2018 | Stor balkong | Kort vei til alle byens fasiliteter

Nordnesveien 13
5005 BERGEN

Nykirkealmenning Borettslag

Andelsbrevnummer

27

Pen og moderne leilighet med super beliggenhet på Nordnes. Leiligheten ligger i byggets 1.etasje og inneholder følgende: Bad, gang, stue/kjøkken, to soverom og bod. Utgang til balkong på ca 11,1 kvm. I tillegg har man en ekstern bod i kjeller.

Standard

Velkommen til Nordnesveien 13, en nydelig og påkostet 3-roms leilighet på vakre Nordnes. I bydelen finner du blant annet vakre Nordnesparken, Nordnes Sjøbad og Akvariet. Alle byens fasiliteter er kun en kort spasertur unna! Leiligheten er betydelig oppgradert i senere tid, og har et moderne og tidsriktig uttrykk.

Leiligheten ligger i høy 1.etasje, her kommer man inn i en romslig og lys entré med laminat på gulv, og god plass til klesoppheng og annen oppbevaring. Gulvet er oppgradert i nyere tid, og er gjennomgående i hele leiligheten - noe som bidrar til et flott og helhetlig uttrykk. Det er varme i gulv i gang og stue (varmefolie).

Videre går vi inn i pen stue med åpen kjøkkenløsning. Stuen er malt i delikate farger, og med påkostet lyskasse i tak. Rommet er av god størrelse, og er enkel å møblere med spisestue og salonggruppe. Fra stue er det utgang til stor og trivelig balkong på hele 11 kvm, med god plass til utemøblement og utsikt mot nærområdet. Terrassedøren er nylig skiftet.

Kjøkkenet er av nyere dato, og er meget stilig med mørke, glatte fronter og laminat benkeplate. God skapplass og lyslister/belysning under overskap. Her er også integrerte hvitevarer, herunder stekeovn, keramisk platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Like innenfor stuen ligger hovedsoverommet, som er stort og flott med god plass til dobbeltseng. Rommet har også stor, plassbygd skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass. Her er også skiftet et vindu i nyere tid.
Soverom nr. 2 i leiligheten har inngang fra entré, dette er lyst og trivelig og var opprinnelig kjøkken før. Ved å bygge om og trekke kjøkkenet inn i stuen har man dermed fått et ekstra soverom.

Fra entré er det også inngang til lyst og lekkert bad, oppusset i 2018 i regi av borettslaget. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusj med innfellbare dører, benkeskap med overliggende servant, og speil med belysning. Her er også opplegg for vaskemaskin. Flislagt gulv med elektriske varmekabler under.

Ved siden av badet er en romslig innvendig bod med god oppbevaringsplass.

Det kan ellers nevnes at leiligheten er påkostet med blant annet nytt elektrisk anlegg, oppgradering av samtlige stikk og dimmepanel til svart ELKO plus, samt forsterkede vegger med ytterligere lydisolering.
Borettslaget har også oppgradert bygget med balansert ventilasjon i leilighetene, rehabilitert rørnett, felles elektrisk anlegg, maling av fasader og utskifting av enkelte vinduer.

Byggeår

1977

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Godkjente plantegninger er mottatt.
Eier opplyser at det er etablert et ekstra soverom hvor det tidligere var kjøkken. Endring fra hoveddel til hoveddel er ikke søknadspliktig.
Del av hovedsoverom er kott på tegninger.

Tomteareal

1764m2

Parkering

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser. Det er soneparkering i området.
Selger opplyser at det er mulighet for å leie garasjeplass i bygget.

Arealbeskrivelse

Bad, gang, stue/kjøkken, to soverom.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med interne veier og grøntarealer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Fredrik Enger, datert 31.01.2023.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

10-03-2023

Meny