Bjorøyhamn 66, 5177 BJØRØYHAMN

Romslig og innholdsrik enebolig med nydelig sjøutsikt | Flere store plattinger | Garasje | Anneks | Gode solforhold

Bjorøyhamn 66
5177 BJØRØYHAMN

Innholdsrik enebolig med flott beliggenhet, boligen går over to etasjer og inneholder følgende: 1.etg: Entré, gang, stue, kjøkken, soverom, bad og vaskerom. Tre terrasseplattinger på hhv. 70, 33 og 30 kvm. 2.etg: Gang, to soverom og wc-rom. Det er også oppført garasje (fast mot enebolig) med bod, samt anneks på eiendommen. Utover boligen medfølger to ubebygde tomter.

Standard

Velkommen til Bjorøyhamn 66, en meget stor og innholdsrik enebolig med naturskjønn beliggenhet, supre sol- og utsiktsforhold og meget pent opparbeidet hage. Boligen har enkelte oppgraderingsbehov, men fremstår generelt velholdt med lyse, pene overflater. Flere store terrasser, garasje og eget anneks kan eiendommen også by på.

Det er inngang i boligens 1.etasje, og fra garasjen går vi mot inngangsdøren via en stor og trivelig terrasseplatting med nydelig utsikt mot sjø.

Vi går inn i entréen, som er lys og trivelig med god plass til å henge fra seg yttertøyet. På gulv er det lagt fliser, og det er malt strie på veggene. Her er også varmekabler i gulv.

Stuen er stor og romslig med god takhøyde og store vindusflater. Dette gir et lyst og luftig inntrykk. Stuen kan enkelt møbleres med flere sittegrupper, salong og spisestue. Det er parkett på gulv, og lysmalt trepanel på vegger. Stuen har også peis med stålinnsats.
Fra stue er det også utgang til koselig terrasseplatting, hvor man kan nyte flotte vår- og sommerdager.

Via en koselig barløsning i stuen går vi inn på kjøkkenet, som er lyst og pent med god skap- og benkeplass. Innredningen har profilerte fronter og laminert benkeplate, og det er fliser på vegg over benkeplate. Kjøkkenet har også integrerte hvitevarer, herunder platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. På gulv er det laminat, trepanel på vegger.

Ett av boligens tre soverom ligger i 1.etasje. Soverommet er romslig og malt i moderne farger, og har god plass til dobbeltseng og garderobe. Det er laminat på gulv, og malt strie på veggene.

Badet har keramiske fliser på gulv og vegger, og varmekabler i gulv. Innredningen består av dusjhjørne, vegghengt toalett og skapinnredning med overliggende servant. Det gjøres oppmerksom på at det er målt noe høye fuktverdier i bjelkelag under sluk, dette bør kartlegges.

Eget vaskerom i boligen, også beliggende i 1.etasje. Vaskerommet er av eldre dato og har behov for oppgradering. Det er vinylbelegg på gulv og trepanel på vegger.

Vi går opp i 2.etasje.
Her kommer vi opp i gang som fører oss videre til boligens to resterende soverom. Soverommene er lyse og flotte, med god plass til seng og skrivepult eller kommode. Fra vinduene er det flott utsikt. Soverommene har laminat på gulv og lysmalt trepanel på vegger.

Eget wc-rom beliggende i 2.etasje. Rommet er innredet med toalett, og skapinnredning med overliggende servant. Det er laminat på gulv og trepanel på vegger.

Det er oppført et anneks på eiendommen, dette er på 13 kvm og er innredet med ekstra sengeplasser av nåværende eier.

Garasjen er tilknyttet boligen, og har også romslig bodplass i bakkant.

Hagen ellers er meget pent opparbeidet, med flotte plattinger, trapper og beplantning.

Byggeår

1985

Bruksareal per etasje

Enebolig:
1.etg: 86 m²
2.etg: 23 m²

Garasje: 42 m²

Anneks: 13 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger på eneboligen. Det gjøres imidlertid oppmerksom på at ett av rommene i 2.etasje som i dag brukes som soverom, er merket allrom på bygningstegninger. Allrom er pr dags dato ikke definisjon på et rom. I tillegg er gapahuk som er plassert på tomten ikke byggemeldt eller søkt om.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger på garasjen, men de stemmer ikke med dagens bruk: Garasjen har en stk port, ikke 2 porter som fasadetegningen viser. Garasjen er bygget noe lengre frem ved port enn hva plantegning viser, dette gir noe større areal enn hva som er byggemeldt. Boddel bak garasjen er bygget noe lengre bakover enn hva byggemeldt tegning viser.

Det foreligger ikke godkjente og byggemeldte tegninger på annekset.

Tomteareal

976m2

Parkering

Parkering i garasje.

Arealbeskrivelse

1.etg: Entré, gang, stue, kjøkken, soverom, bad og vaskerom. 2.etg: Gang, to soverom, wc-rom.

Beskaffenhet

Tomten er pent opparbeidet med terrasseplatinger i trevirke, uteområder belagt med belegningsstein i betong, singlet stikkveger, fjellknauser, gressplener og spredt buskebeplantning

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 26.02.2023.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

13-03-2023

Meny