Bygardslii 177, 5713 VOSSESTRAND

Pen fritidsbolig med den ekte hyttefølelsen! Parkering på egen tomt | Hems | Sauna |Kort vei til skitrekk, skiløyper mm.

Bygardslii 177
5713 VOSSESTRAND

Flott og innholdsrik fritidsbolig med sentral beliggenhet i Myrkdalen Fjellandsby. Hytten går over to etasjer og inneholder følgende: 1.etg: Entrè, gang, stue, kjøkken, 3 soverom, toalettrom, bad og badstue 2.etg: Hems Utgang fra stue til romslig og solrik terrasseplatting på 20 kvm. Det er også oppført en utvendig bod med god lagringsplass.

Standard

Velkommen til Bygardslii 177, en trivelig og innholdsrik fritidsbolig med den ekte hyttefølelsen! Her har man blant annet stor og romslig terrasseplatting med gode solforhold, parkering på egen tomt, koselig hems med god boltreplass, og 3 soverom. Hytten ligger flott og sentralt til i Myrkdalen Fjellandsby, med kort vei til skitrekk, langrennsløyper, skiskytter- og freestylearena med mer.

Man kommer inn i en hyggelig, flislagt entré med god plass til oppbevaring og klesoppheng.

Fra entré/gang går man inn på det trivelige kjøkkenet, som har innredning med profilerte heltrefronter og laminert benkeplate. Her er god og praktisk skap- og benkeplass, og man har integrert platetopp, komfyr og oppvaskmaskin. Det er lagt fliser på vegg over benkeplaten, praktisk med tanke på rengjøring.

Videre går man inn i stuen, som er romslig og har godt med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. God plass til salong og spisegruppe. Her er også dekorativ peis, murt med naturstein.
Furugulv og tømmerpanel på vegger gir hytten det ekte hyttepreget.

Fra stue er det utgang til stor terrasseplatting på 20 kvm. Her er pen utsikt over nærområdet, og gode solforhold.

Lekkert, flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet er innredet med dushjørne, toalett og servant med innredning. Det er også opplegg for vaskemaskin på badet, og inngang til hyggelig badstue. Benkene her er pt. fjernet og rommet blir brukt til oppbevaring, men disse kan ifølge selger enkelt settes inn igjen.
Eget toalettrom med fliser på gulv, innredet med toalett og servant.

Hytten har tre pene soverom med flere sengeplasser. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng, mens de to andre soverommene er innredet med familiekøyer.

For ekstra boltreplass er det også laget hems i hyttens 2.etasje, med takhøyde på 2 meter og flere innredningsmuligheter.

Generelt i fritidsboligen består innvendige kvaliteter av fliser og furugulv på gulv, rund trepanel på vegger og trepanel i himlinger.

På eiendommen er det også oppført en romslig utebod med god lagringsplass.

Byggeår

2004

Bruksareal per etasje

1.etasje: 83 m²
Hems: 9 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

978m2

Parkering

Parkering på egen tomt.

Arealbeskrivelse

1.etg: Entrè, gang, stue, kjøkken, 3 soverom, toalettrom, bad, badstue. 2.etg: Hems (loftstue)

Beskaffenhet

Tomten skråner mot sør, området hvor hytten er plassert er flatplanert. Tomten er opparbeidet med gruset adkomstveg, terrasseplatting i trevirke og gressmark.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 20.01.2023.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

07-02-2023

Meny