Feissgrovvegen 72, 5713 VOSSESTRAND

Lekker 4-roms fritidsleilighet med parkering i u-etg | Stor balkong med tilhørende bod | Bygget 2018 | Ski in – ski out

Feissgrovvegen 72
5713 VOSSESTRAND

Sameiet Klypetunet FK15

Pen fritidsleilighet i bygg fra 2018. Leiligheten inneholder gang, stue/kjøkken, tre soverom, bad og vaskerom/toalett. Utgang til balkong på 8,6 kvm, med tilhørende bod på 1,25 kvm. I tillegg har man bod i parkeringsanlegg på 8,15 kvm.

Standard

Velkommen til Feissgrovvegen 72, en innbydende og flott 4-roms fritidsleilighet med super ski in-ski out beliggenhet like ved skitrekket. Man har parkering i åpent garasjeanlegg i underetasje, og kort vei til alt av fasiliteter i fjellandsbyen. Leiligheten er fra 2018 og fremstår velholdt med pene kvaliteter og lite slitasje.

Det er inngang i byggets 2.etasje. Entréen er lys og trivelig med god plass til klesoppheng og annen oppbevaring. Det er fliser på gulv, og varmekabler under.

Videre går vi inn i åpen stue/kjøkkenløsning med parkett på gulv og trepanel på vegger. Her føler man virkelig at man er på hytten, samtidig som det er et moderne preg. Montert vedovn bidrar med god varme når det trengs på kalde dager. God plass til salong og spisestue, og utgang til romslig balkong på 8,6 kvm med tilhørende bod.
Kjøkkenet er pent og praktisk med innredning fra Sigdal. Her er slette fronter og laminert benkeplate, og integrert kjøle-/fryseskap, platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøkkeninnredningen er oppgradert fra standard leveranse med blant annet skap helt opp til taket, og monterte glassplater på vegg over vask og platetopp.

Badet er lyst og flott med fliser på gulv og vegger, og nedsenket dusjsone. Her er også varmekabler i gulv. Badet er innredet med dusjhjørne, vegghengt toalett og skap med overliggende servant.
Eget vaskerom/wc-rom innredet med vegghengt toalett, servant, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er fliser på gulv og panel på veggene, samt varmekabler i gulv.

Leiligheten har tre koselige soverom med flere sengeplasser. Hovedsoverommet er romslig med god plass til dobbeltseng og garderobeskap, og de to andre soverommene kan enkelt innredes med familiekøyer. Det er parkett på gulv på alle soverom.

Godt med oppbevaringsplass i nevnte bod på balkong, som er praktisk innredet med hyller.
I tillegg har man en stor ekstern bod i parkeringsanlegget. Denne boden er på drøye 8 kvm og har plass til alt av skiutstyr og annen oppbevaring, samtidig er den enkel å dele i to om man ønsker utleie. Det er plassert luftavfukter i bod.

Byggeår

2018

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. På soverom høyre side av inngangsdør stemmer ikke dør med byggemeldte tegninger. Rom byggemeldte tegninger merket Tekn. rom BU har noe endret utforming, rommet er utformet og benyttes som vaskerom/toalett.

Tomteareal

2299m2

Parkering

Parkering i åpent garasjeanlegg i u-etg.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, tre soverom, bad, vaskerom/toalett.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet. Tomten er opparbeidet med gruset adkomstveg, gruset uteplasser og gressmarker.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 15.01.2023.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-03-2023

Meny