Tråstølsvegen 17, 5710 SKULESTADMO

Romslig fritidsbolig med god takhøyde | Hems | 4 soverom og 2 bad | Nærhet til alpinbakken | Utsikt | 10 min fra Voss

Prisantydning

5 190 000,-

Omkostninger totalt

145 992,-

Totalpris inkl. omkostninger

5 335 992,-

Omkostninger

172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
129 750,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 190 000,-)
14 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  • Boligtype:

    Fritidseiendom

  • Byggeår:

    2011

  • Kommunenr.:

    4621

  • Gårds/Bruksnr.:

    50/185

  • Primærrom:

    98 m2

  • Bruksareal:

    101 m2

  • Tomteareal:

    996 m2

  • Antall rom:

    5

  • Antall soverom:

    4

  • Antall baderom:

    2

  • Energimerking:

    C

  • Kommunale avg.:

    10230,-

  • Ligningsverdi:

    1234200,-

  • Meglers ref.nr:

    3230001

Tråstølsvegen 17
5710 SKULESTADMO

Romslig hytte med flott beliggenhet i Tråstølen. Hytten går over ett plan med tillegg av hems, og inneholder følgende: Entré, gang, bad, bad/vaskerom, stue/kjøkken, fire soverom og innvendig bod. Stor terrasse på 50 kvm. I tillegg har man en hems med 42 kvm gulvareal, takhøyde er under målbart areal.

Standard

Velkommen til Tråstølsvegen 17, en lys og flott fritidsbolig med super beliggenhet i Tråstølen. Her har man umiddelbar nærhet til alpinbakken og flotte turløyper, og nydelig utsikt over dalen. Hytten har god takhøyde og romslig planløsning, og med to bad og fire soverom er det god plass til storfamilien. Her er også hems og stor terrasse, og parkering rett ved hytten. Kort kjørevei til Voss med alle servicetilbud og fasiliteter.

Man kommer inn i en trivelig entré med fliser på gulv, og plass til klesoppheng. Det er lagt varmekabler i gulvet. Videre går man inn i gang med stigetilkomst til hemsen, som har et gulvareal på 42 kvm og er et trivelig ekstra oppholdssted i hytten.

Fra gang går vi inn i åpen stue/kjøkkenløsning med furuplank på gulv og trepanel på vegger, dette er gjennomgående i hele hytten og gir et pent og helhetlig uttrykk. Meget god takhøyde og store vinduer bidrar til at stuen føles stor og luftig. God plass til salong- og spisestuegruppe, og montert vedovn som bidrar med god varme.
Kjøkkeninnredningen er lys med profilerte fronter, heltre benkeplate og god skap- og benkeplass. Her er også integrerte hvitevarer, inkludert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap

Fra stue er det utgang til stor terrasse på hele 50 kvm, med gode solforhold og fantastisk utsikt.

Hytten har fire koselige soverom. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, og inngang til eget bad. I tillegg er det utgang til terrassen fra hovedsoverommet.
De tre andre soverommene er lysmalte med god plass til seng eller familiekøye.

Badet som har inngang fra soverom, er flislagt og innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne og skuffe/skapinnredning med overliggende servant. Her er varmekabler i gulv.

Bad nr 2 er et kombinert bad/vaskerom med tilkomst fra gang. Innredningen består av vegghengt toalett, dusjhjørne og skapinnredning med overliggende servant, og i tillegg er det opplegg for vaskemaskin. Det er varmekabler i gulv også på dette badet.

Man har ekstra oppbevaringsplass i innvendig bod på 3 kvm.

Byggeår

2011

Bruksareal per etasje

Grunnplan: 101 m²
Hems: 42 m² gulvareal

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Det er tegnet inn en skillevegg i stue mot kjøkkeninnredning, denne er ikke i bygget i dag.

Tomteareal

996m2

Parkering

Parkering på egen tomt.

Arealbeskrivelse

Entré, gang, bad, bad/vaskerom, stue/kjøkken, fire soverom.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med gruset adkomstveg, gressmarker og terrasseplatting i trevirke.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 09.01.2023.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

08-06-2023

Meny