Årmotssteinen 91, 5713 VOSSESTRAND

Lys og pen 4-roms fritidsleilighet med trappefri adkomst | To takoverdekkede uteplasser | Kort vei til skitrekk m.m.

Årmotssteinen 91
5713 VOSSESTRAND

Eierseksjonssameiet Nyestølen

Flott 4-roms fritidsleilighet med god planløsning og super beliggenhet. Leiligheten ligger i 1.etasje i bygg fra 2015, og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, tre soverom, bad og teknisk rom. Det er betongplatting ved inngangsdør på 7,3 kvm, samt en betongplatting ved terrassedør på 5,1 kvm. Egen bod ved inngangsparti, denne er på 2,1 kvm. Man har også tilgang til felles bod på 8,7 kvm. Fellesboden er for de tre leilighetene i 1.etasje.

Standard

Velkommen til Årmotssteinen 91, en lys og pen fritidsleilighet beliggende nær sentrumsområdet i Myrkdalen fjellandsby. Leiligheten ligger i 1.etasje med enkel tilkomst, har god planløsning og flotte kvaliteter. Man har to takoverdekkede uteplasser ved hhv. inngangsparti og stue, hvor man kan sette ut utemøbler og slappe av i solen på fine dager. Kort vei til skitrekk og langrennsløyper, og ellers alt av fritidstilbud, kafeer og butikker som fjellandsbyen kan by på.

Man kommer inn i hyggelig entré med flislagt gulv og varmekabler under. Her er god plass til å henge fra seg yttertøyet.

Videre går man inn i pen stue/kjøkkenløsning med god plass til salong- og spisestuegruppe. Utstrakt bruk av spotlights i himling bidrar til et lyst og luftig inntrykk, og trepanel på vegger gir den gode hyttestemningen. Montert vedovn varmer godt når man har behov for det. På gulv er det lagt parkett, dette er gjennomgående i hele leiligheten. Fra stue er det utgang til uteplass.

Kjøkkenet er fra Sigdal med slette fronter og laminert benkeplate. Her er også integrert kjøle-/fryseskap, platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er montert glassplate på vegg ved platetopp og vask, og man har god og praktisk skap- og benkeplass.

Det er tre soverom i leiligheten. Hovedsoverommet er romslig og flott med god plass til dobbeltseng og garderobe. Her er også plass til et lite skrivebord om man ønsker det, og med innlagt fiber kan man enkelt drive hjemmekontoret herfra.
De to andre soverommene er mindre, men har plass til køyesenger og nattbord eller kommode. Totalt er det ca 8 sengeplasser i leiligheten, så det er god plass til storfamilien.

Badet er flislagt med varmekabler i gulv, og er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne, skapinnredning med overliggende servant og veggskap. I tillegg er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Leiligheten har balansert ventilasjon, aggregat for dette er plassert på teknisk rom.
Godt med oppbevaringsplass i egen bod ved inngangsparti (2,1 kvm), denne er isolert og oppvarmet. Man har også tilgang til felles bod i sameiet på 8,7 kvm, som er felles for de tre leilighetene i 1.etasje. Her følger også 1/3 av fin snøfreser med.

Byggeår

2015

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

3619m2

Parkering

Det er ikke dedikerte parkeringsplasser, men det hører til en parkeringsplass + felles gjesteplass.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, tre soverom og bad.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet.
Tomten er opparbeidet med gruset adkomstveg, gruset uteplasser og gressmarker.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming. Det er appstyrt oppvarming via "Ring hytta varm"-system på tre varmekilder.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 12.12.2022.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-01-2023

Meny