Feissgrovvegen 181, 5713 VOSSESTRAND

Lekker, innholdsrik fritidsleilighet over to etasjer | Utsikt | Like ved skitrekket | Stor balkong | God takhøyde

Prisantydning

4 750 000,-

Omkostninger totalt

129 992,-

Totalpris inkl. omkostninger

4 879 992,-

Omkostninger

118 750,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000,-)
172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
9 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  • Boligtype:

    Fritidseiendom

  • Etasje:

    3

  • Byggeår:

    2015

  • Kommunenr.:

    4621

  • Gårds/Bruksnr.:

    273/44

  • Seksjonsnummer:

    16

  • Seksjonsbrøk:

    81/1879

  • Primærrom:

    77 m2

  • Bruksareal:

    77 m2

  • Tomteareal:

    3535 m2

  • Antall rom:

    4

  • Antall soverom:

    3

  • Antall baderom:

    1

  • Energimerking:

    B

  • Felleskostnader:

    948,-

  • Ligningsverdi:

    746767,-

  • Takseringsdato:

    03-01-2023

  • BRL/Sameie:

    Helgatunteigen II

  • Meglers ref.nr:

    3220171

Feissgrovvegen 181
5713 VOSSESTRAND

Helgatunteigen II

Innholdsrik fritidsleilighet over to etasjer, flott beliggende i fjellandsbyen. Leiligheten har inngang i byggets 3.etasje, og inneholder følgende: 3.etg: Gang, stue/kjøkken, to soverom, wc-rom, bad, teknisk rom. Utgang til balkong på 8,4 kvm. 4.etg: Gang, soverom. I tillegg er her et rom som på tegninger er merket disp./bod, dette er grunnet takhøyde ikke målbart men har gulvareal på 11,9 kvm. I tillegg medfølgende bod i kjeller.

Standard

Velkommen til Feissgrovvegen 181, en meget lekker og innholdsrik fritidsleilighet over to etasjer, flott beliggende i Myrkdalen Fjellandsby med nydelige utsiktsforhold. Leiligheten er velholdt og har pene kvaliteter, og har samtidig det koselige hyttepreget. Koselig balkong med utsikt mot skibakken og området ellers, og med ski in-ski out beliggenhet ligger skitrekket like utenfor døren til bygget. Her har man god boltreplass for hele familien, og samtidig nærhet til alt fjellandsbyen har å by på.

Leiligheten ligger på hjørnet av bygget, i de to øverste etasjene 3. og 4.etasje. Man kommer inn i en trivelig entré/gang med flislagt gulv, og god plass til å sette fra seg skoene og henge fra seg yttertøyet. I gulvet er det varmekabler, som styres av DEFA appsystem. Appen kan fjernstyre oppvarming av leiligheten.

Videre går vi inn i en åpen stue/kjøkkenløsning, hvor delvis åpen løsning opp i 4.etasje skaper en meget god takhøyde og romfølelse. Det er lagt parkett på gulv, og trepanel på vegger skaper en lun og fin stemning. God plass til flere sittegrupper, og montert vedovn bidrar med ekstra varme på kalde vinterdager. Fra stue er det utgang til romslig og trivelig balkong på 8,4 kvm, med god plass til utemøbler og flott utsikt over nærområdet.
Kjøkkenet er fra kvalitetsleverandøren Sigdal med god og praktisk skap- og benkeplass. Innredningen har slette fronter og laminert benkeplate, samt en innkledd kjøpmannsbenk med trefronter. Man har også integrerte hvitevarer, herunder platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskuffer. Det er montert glassplater på vegg bak platetopp og vask, og det er installert Røroshette over platetopp.

Like ved kjøkkenet er det et rom som er soverom på bygningstegninger, men brukes i dag som ekstra spisestue. Her er mange innredningsmuligheter. Rommet har parkett på gulv, denne er gjennomgående i hele leiligheten.

Det andre soverommet i denne etasjen har tilkomst fra salongdelen av stuen. Soverommet er romslig og flott med god plass til dobbeltseng og garderobe.

Badet er flislagt på gulv og vegger, og er innredet med dusjhjørne, toalett, skap, laminert benkeplate og servant. Det er også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Eget wc-rom som også har fliser på gulv og vegger, og innredet med vegghengt toalett og skap med overliggende servant. Både bad og wc-rom har varmekabler i gulv.

Fra stue/kjøkken går vi opp i øverste etasje.
Her kommer vi opp i gang med parkett på gulv. Videre til høyre er det tilkomst til det siste soverommet i leiligheten, koselig med skråtak og plass til seng og kommode.
Til venstre for trappen er et rom som på godkjente tegninger er merket disp/bod, dette rommet er av eier innredet som ekstra soverom.

I hovedetasje har man en bod/teknisk rom på 2 kvm. Ekstra oppbevaringsplass i ekstern bod i kjeller, denne er på 3,5 kvm.
Ellers kan det nevnes at leiligheten har balansert ventilasjon fra Villavent, og aggregatet for dette er plassert i bod/teknisk rom.

Byggeår

2015

Bruksareal per etasje

3.etg: 65 m²
4.etg: 12 m² målbart areal
Bod i kjeller: 3,4 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk:
3.etg: Byggemeldte tegninger viser kun et bad i leiligheten. Det er oppført et bad og et eget toalett i leiligheten.
4.etg: Rom 04 etg venstre side trapp er brukt til soverom ved befaringen, rommet er merket disp/bod på byggemeldte tegninger. Det står på tegning at rommet er måleverdig, ved befaring ble det målt at kun 0,33 cm langs vegg er over 1,9 meter, kravet er 0,6 meter må være over 1,9 meter for å være måleverdig. Soverom høyre side er mer merket med disp/soverom på byggetegninger.

Tomteareal

3535m2

Parkering

Hver seksjon har en biloppstillingsplass på fellesarealet ihht situasjonsplan.

På årsmøte 31.03.2021 ble det vedtatt at det skulle etableres en arbeidsgruppe som utreder muligheter, løsninger, krav og kostnader for felles ladepunkt(er) for elbil.

Arealbeskrivelse

3.etg: Gang, stue/kjøkken, to soverom, wc-rom, bad. 4.etg: Gang, soverom

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet.
Tomten er opparbeidet med gruset adkomstveg, gruset uteplasser og gressmarker.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 03.01.2023.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

15-05-2023

Meny