Myrdalskogen 21, 5118 Ulset

Meget flott 4-roms leilighet med solrik altan – god standard og nytt bad i 2020 – varmtvann inkludert – høy 1. etasje

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Marcus Ullebø

Jurist - Eiendomsmeglerfullmektig

48 43 54 84 / Mu@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Myrdalskogen 21
5118 Ulset

Myrdal Borettslag

Andelsbrevnummer

98

Pen 4-roms leilighet sentralt beliggende i Åsane. Leiligheten ligger i høy 1.etasje i boligblokk og inneholder følgende: Entré/gang, vaskerom, tre soverom, bad, stue og kjøkken. Utgang til altan på 12 kvm med tilhørende utebod på 2 kvm. I tillegg har man tre eksterne boder i kjeller, på hhv. 2,5 kvm, 2,1 kvm og 1,8 kvm.

Standard

Kaland & Partners ved Kristoffer Mjøs har glenden av å presentere Myrdalskogen 21. Lekker og romslig 4-roms leilighet med sentral og attraktiv beliggenhet. Leiligheten ligger i høy 1.etasje og har stor altan med fri utsikt samt gode solforhold (fra ca. kl. 10 - 18 på sommeren). Her er moderne og flotte kvaliteter, og bad og røropplegg ble rehabilitert i 2020 i regi av borettslaget. Under rehabiliteringen i 2020 ble det også installert balansert ventilasjon, noe som bidrar til et bedre inneklima. Leiligheten er oppusset de siste år med nye gulv og modernisering av overflater og fremstår nå med gjennomgående god standard. I Myrdalskogen bor man meget sentralt med få minutters gange til Åsane Storsenter og Åsane Terminal.

Det første som møter deg i leiligheten er entré/gang. Entréen er romslig og lys, med god plass til å henge fra seg  yttertøyet. Her er pen laminat på gulv, og veggene er slette og malt i moderne farger. Videre fører gangen oss til stuen.

Stor og romslig stue med laminat på gulv, som er gjennomgående i store deler av leiligheten og bidrar til et pent og helhetlig uttrykk. I stuen har du rikelig med plass til både sofagruppe og spisebord. Mange store vindusflater i front av stuen slipper inn godt med dagslys. Varmepumpe i stue fordeler varmen godt.
Fra stuen har du utgang til stor altan på totalt 12 kvm, med fri utsikt over nærområdet og gode solforhold. Tørkebod på del av altan, og her er det også en egen utgang fra vaskerom.

Innenfor stuen finner du kjøkkenet. Flott og moderne kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminat benkeplate. Det er rikelig med benk- og skapplass på kjøkkenet samt plass til et lite spisebord. Kjøkkenet har integrert platetopp (induksjon), stekeovn og oppvaskmaskin.

Leilighetens bad ligger med inngang fra gangen. Badet er lekkert og har fliser på gulv og vegger. Det ble rehabilitert i 2020 i regi av borettslaget med nye rør, overflater og varmekabler. Badet fremstår som moderne og inneholder servant med møblement, vegghengt toalett og nedsenket dusjsone med dusjdører i glass.

Praktisk med eget vaskerom. Her er det våtromsbelegg på gulv og malte, slette vegger. Her har du utslagsvask, innredning/skap og opplegg for vaskemaskin. Fra vaskerommet er det utgang til tørkebod på altanen. Vaskerommet ble også oppgradert i 2020 med nytt gulv og himling, og montering av aggregat for balansert ventilasjon.

Totalt tre soverom i leiligheten. Hovedsoverommet ligger innenfor stuen. Romslig soverom med laminat på gulv. God plass til dobbeltseng på soverommet. De to andre soverommene finner du langs gangen. Begge soverom har god plass til både seng og garderobeskap.

Gode lagringsmuligheter med tre store boder i byggets kjeller.

Byggeår

1973

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

61860m2

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass. Gjesteparkering på oppmerkede plasser.
Garasje tildeles etter søknad og venteliste. Garasje er avgiftsbelagt og er p.t. kr. 290,- kr per mnd. Opplegg for elbillading både på felles p-plass og garasje (app-styrt).

Arealbeskrivelse

Entré/gang, vaskerom, tre soverom, bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Felles tomt i borettslaget som er pent opparbeidet med interne veier, grøntarealer med mer.

Oppvarming

Varmepumpe. Ellers elektrisk oppvarming med gulvvarme på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Thomas Frøyen, datert 13.01.2023.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

06-02-2023

Meny