Finnbutunet 35, 5713 VOSSESTRAND

Flott 3-roms endeleilighet i øverste etasje + hems | Nydelige utsiktsforhold | Ekte ski in-ski out

Finnbutunet 35
5713 VOSSESTRAND

Eierseksjonssameiet Finnbutunet II

3-roms fritidsleilighet flott beliggende i Myrkdalen Fjellandsby. Leiligheten har inngang i 2.etasje i bygg fra 2007, og inneholder følgende: Gang, bad, stue/kjøkken, to soverom og bod. Utgang fra stue til altan på 8 kvm. I tillegg har man et hemsrom i etasjen over. Det medfølger også utvendig bod på 2,8 kvm.

Standard

Velkommen til Finnbutunet 35, en koselig 3-roms fritidsleilighet med nydelig utsikt, og attraktiv beliggenhet i fjellandsbyen. Her er det umiddelbar nærhet til skitrekk og flotte, preparerte langrennsløyper, og ellers alt Myrkdalen kan by på. Leiligheten er fra 2007 og fremstår velholdt, med oppgraderinger i nyere tid. Den er i byggets 2 øverste etasjer og er på hjørnet vendt mot sør og vest.

Leiligheten ligger i byggets 2.etasje. Ved inngangsparti er det en hyggelig altan, som brukes for å nyte kveldssol.
Man går herfra inn i entré med god plass til klesoppheng.

Videre går vi inn i stuen, som er lys og trivelig med åpen løsning til kjøkkenet. På gulv er det laminat, denne var ny i 2021. Stuen har god plass til sittegrupper/salong, og montert vedovn bidrar med ekstra varme på kalde vinterdager.
Fra stue er det trapp opp til hemsen, som er på 11,7 kvm med flere innredningsmuligheter.

Kjøkkenet har pen innredning fra kvalitetsleverandøren Sigdal, med profilerte fronter og benkeplate av laminat. Det er lagt fliser på vegg over benkeplate. Det er åpning for komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap kjøl/frys, oppvaskmaskinen var ny i 2019.

Fra stue/kjøkken går man ut på altanen, som er på 8 kvm og har god plass til utemøblement. Her kan man nyte den fantastiske utsikten over dalen.

Det er to soverom i leiligheten, begge er lyse og trivelige. Hovedsoverommet er på hele 10 kvm med god plass til dobbeltseng og garderobe.

Badet har fliser på gulv og vegger, og varmekabler i gulv. Innredningen består av toalett, dusjhjørne, nedfelt servant, og opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten har også en innvendig bod med god oppbevaringsplass.

Byggeår

2007

Bruksareal per etasje

2.etg: 57 m²
Hems: 12 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk.

Tomteareal

2392m2

Parkering

Eiendommen disponerer parkering på fellesområde.

Arealbeskrivelse

Gang, bad, stue/kjøkken, to soverom, og hemsrom i etasjen over.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet, og er opparbeidet med blant annet gruset vei.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Ken Abbedissen, datert 18.11.2022.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

07-12-2022

Meny