Oppheimstunet 38, 5713 VOSSESTRAND

Pen 3-roms fritidsleilighet med nydelig utsikt | Bygg og leilighet oppgradert 2009/2010 | Fast parkering med elbillader

Oppheimstunet 38
5713 VOSSESTRAND

Sameiet Oppheimstunet 38

3-roms fritidsleilighet med trivelig beliggenhet på Oppheim. Leiligheten ligger i bygg opprinnelig fra 1963, men som ble renovert og oppgradert i 2010. Leiligheten inneholder entré, gang, to soverom, stue/kjøkken og bad. Utgang til balkong på 6,9 kvm. I tillegg medfølger bod i underetasje på 2,8 kvm.

Standard

Velkommen til Oppheimstunet 38, en velholdt og trivelig endeleilighet i fritidsbygg med pen beliggenhet ved Oppheimsvatnet. Bygget og leiligheten ble oppgradert i 2009/2010 og de fleste kvaliteter er fra disse årene. Man har blant annet balansert ventilasjon, innlagt fiber, varmekabler i alle rom utenom soverommene, pent kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal, og balkong med nydelig utsikt over nærområdet.

Leiligheten ligger i byggets 2.etasje, og man kommer inn i en hyggelig entré med flislagt gulv. Som nevnt er det lagt varmekabler i gulv, som er gjennomgående i hele leiligheten med unntak av soverommene. Entréen har plass til klesoppheng, og man kommer videre inn i gang som har romslig skyvedørsgarderobe for ytterligere oppbevaring. På gulv i gangen er det lagt laminat, som strekker seg inn i stue/kjøkken og bidrar til et pent og helhetlig uttrykk.

Lys og romslig stue med åpen løsning til kjøkkenet. Her er plass til både salong og spisestue, og vinduene slipper inn mye naturlig lys. Fra stue er det utgang til hyggelig balkong på 6,9 kvm, med fantastisk utsikt over nærområdet og Oppheimsvatnet.
Kjøkkenet har pen innredning fra Sigdal, med profilerte fronter og laminert benkeplate. Praktisk skap- og benkeplass, og våtromsplater på vegg over benkeplate. Her er også integrerte hvitevarer, herunder stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap.

Leiligheten har to trivelige soverom med laminat på gulv. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng og garderobeskap, og soverom nr. 2 har plass til familiekøye og garderobe.

Lyst bad med keramiske fliser på gulv og vegger, og opplegg for vaskemaskin. Badet er ellers innredet med dusjhjørne med glassdører, vegghengt toalett, skapinnredning med overliggende servant, og varmtvannsbereder.

Har man behov for ekstra oppbevaring kan man benytte medfølgende, ekstern bod i underetasje. I tillegg har man tilgang til felles ski-/smørebod i sameiet.

Bygget og sameiet har også trivelige fellesarealer som kan benyttes.

Byggeår

1963

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

4795m2

Parkering

Fast parkeringsplass med egen elbil-lader, like ved inngang bak huset.

Arealbeskrivelse

Entré, gang, to soverom, stue/kjøkken og bad.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet. Tomten skråner mot sør og er opparbeidet med gruset biloppstillingsplass og gressbakker.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er lagt varmekabler i gulv i alle rom i leiligheten, utenom soverommene.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 16.11.2022.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-12-2022

Meny