Ondratunet 25, 5713 VOSSESTRAND

Meget pen 4-roms fritidsleilighet med hems | Trappefri adkomst | Badstue | Utsikt | Ski in / ski out

Ondratunet 25
5713 VOSSESTRAND

Eierseksjonssameiet Ondratunet

Trivelig 4-roms fritidsleilighet sentralt beliggende i fjellandsbyen. Leiligheten ligger i 2.etasje i bygg fra 2006, og inneholder følgende: Entré, gang, stue/kjøkken, tre soverom, bad og badstue. Utgang til balkong på 9,1 kvm. I tillegg er det trapp fra gang opp til hems på 16,2 kvm. Man har en bod ved inngangspartiet på 2,2 kvm.

Standard

Velkommen til Ondratunet 25, en meget pen 4-roms fritidsleilighet med hems, attraktivt beliggende i flotte Myrkdalen Fjellandsby. Her har man skitrekk og preparerte langrennsløyper like ved, og ellers kort vei til butikker, spisesteder og andre fasiliteter fjellandsbyen kan by på. Leiligheten har en romslig balkong med flott utsikt over dalen, og ellers god planløsning og pene kvaliteter. Her er også trappefri adkomst via bakkeplan på baksiden av bygget.

Leiligheten ligger i byggets 2.etasje sett forfra, og man kommer inn i en hyggelig entré med flislagt gulv. Det er lagt varmekabler i gulvet, godt å ha på vinterstid når skoene skal tørke over natten. Entréen har god plass til klesoppheng.
Fra entré er det inngang til badstue, hvor man kan slappe av etter en lang dag i skibakken eller langrennsløypene.

Videre går vi inn i gang med tilkomst til alle resterende rom i leiligheten. Gangen har parkett på gulv og panel på vegger, som gir et pent og trivelig hyttepreg. Parketten er gjennomgående i gang, stue og kjøkken.

Koselig stue med åpen løsning til kjøkkenet, og god takhøyde som bidrar til at stuen oppleves som romslig og luftig. Her er det også montert vedovn, som gir god varme når det trengs på kalde vinterdager.
Kjøkkenet har praktisk skap- og benkeplass, og innredningen har profilerte fronter samt laminert benkeplate. Det er glassplate på vegg over benkeplate, og her er også integrerte hvitevarer.

Fra stue/kjøkken er det utgang til en hyggelig balkong på 9 kvm, med nydelig utsikt over dalen. Balkongen har god plass til sittegruppe.

Leiligheten har tre soverom som ligger samlet i den ene enden av gangen. Soverommene har plass til familiekøyer og garderobeskap, og det er lagt vinylbelegg på gulv. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng.

Badet er flislagt og har varmekabler i gulv. Innredningen består av dusjhjørne, toalett, veggskap og skap med overliggende servant. Her er også opplegg for vaskemaskin.

Fra gang er det trapp opp til hemsen, som er meget koselig med takhøyde på ca 1,85 m. Hemsen er ellers på 16 kvm med god boltreplass og flere innredningsmuligheter.

Man har også skibod ved inngangsparti med tilkomst utenfra. Boden er på 2,2 kvm med praktisk oppbevaringsplass.

Det er innlagt fiber i leiligheten.
Varmekabler på bad samt panelovn i stue kan styres via app.

Byggeår

2006

Bruksareal per etasje

2.etg: 70 m²
Hems: 16,2 m² (takhøyde ca 1,85 m)
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger fra kommunen, som med unntak av badstue stemmer overens med dagens bruk. Badstue er oppført som bod på tegningene.

Tomteareal

6173m2

Parkering

En parkering pr. leilighet på motsatt side av inngangsparti. Gjester henvises til gjesteparkering.
Det medfølger elbil-lader, type Zaptec.

Arealbeskrivelse

Entré, gang, stue/kjøkken, tre soverom, bad og badstue.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med gruset adkomst, gruset biloppstllingsplass og gressmarker.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 17.11.2022.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

25-01-2023

Meny