Tråstølsvegen 500, 5710 Skulestadmo

Lekker 4-roms fritidsleilighet med fantastisk utsikt | Ski in/ski out-beliggenhet | Vannbåren varme m/fjernstyring

Tråstølsvegen 500
5710 Skulestadmo

Øvre Tråstølen Sameie 1 Felt K-A

Pen fritidsleilighet med flott beliggenhet i Tråstølen. Leiligheten ligger i 3.etasje i bygg fra 2017, og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, bad, bad/vaskerom og tre soverom. Utgang til balkong på 9,2 kvm. Man har to eksterne boder, en ved inngangsdør på 2,4 kvm, og en bod i fellesanlegg på 2,3 kvm.

Standard

Velkommen til Tråstølsvegen 500, en lekker 4-roms fritidsleilighet beliggende flott til i Tråstølen med nydelige utsiktsforhold. Ski in/out-beliggenhet med skitrekk og skiløyper rett i nærheten, og det er bilvei helt frem til sameiet. Leiligheten var ny i 2017 og fremstår velholdt og trivelig. Man har blant annet vannbåren varme og NIBE-anlegg som kan fjernstyres, koselig balkong og ellers pene kvaliteter og løsninger. Endeleilighet med ekstra kjøkkenvinduer som gir mye lys til leiligheten, samt trivelig utsikt mot skibakkene.

Leiligheten ligger i byggets 3. og øverste etasje, på hjørnet mot skibakken. Her kommer man inn i en hyggelig entré/gang med fliser på gulv, og god plass til å henge av seg yttertøyet. Det er vannbåren varme i gulv, gjennomgående i gang, stue og kjøkken.

Videre går vi inn i åpen stue/kjøkkenløsning med lysmalte vegger og parkett på gulv. Den gode takhøyden bidrar til en romslig og luftig følelse. Her er god plass til salonggruppe og spisestue, og mange vinduer slipper inn mye naturlig lys. Her er også utgang til koselig, overbygget balkong på 9 kvm, her kan man virkelig nyte den nydelige utsikten over Lønavatnet og omkringliggende områder.

Kjøkkenet har mørk innredning fra Aubo, og praktisk skap- og benkeplass. Innredningen har slette fronter og laminert benkeplate, og her er også integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap.

Leiligheten har to bad hvor det ene er et kombinert bad/vaskerom. Begge bad har fliser på gulv og vegger og elektriske varmekabler i gulv, og er innredet med toalett, dusjhjørne og skuffeseksjon med overliggende servant. Det ene badet har da også opplegg for vaskemaskin, og er tilrettelagt med ekstra strømkontakt til tørketrommel.

De tre soverommene er lyse og trivelige med parkett på gulv. Soverommene er omtrent like store og har plass til dobbeltseng eller familiekøye, samt garderobe.

Leiligheten har balansert ventilasjon og varmtvann/vannbåren varme via NIBE-anlegg, dette kan fjernstyres hjemmefra.
Her er også innlagt fiber.

Det medfølger to eksterne boder, en skibod ved inngangsdør samt en isolert, innvendig bod i fellesanlegget.

Byggeår

2017

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

5036m2

Parkering

Parkering på gruset biloppstillingsplass.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, bad, bad/vaskerom og tre soverom.

Beskaffenhet

Stor felles tomt for sameiet, tomten er opparbeidet med gruset biloppstillingsplass og grøntarealer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Det er vannbåren varme i gulv kjøkken, stue og gang. Elektriske varmekabler på bad og bad/vaskerom.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 04.11.2022.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

26-01-2023

Meny