Hagerups vei 47A, 5093 BERGEN

Pen 2-roms leilighet med sørvestvendt balkong | Sentral beliggenhet med kort vei til Sletten senter og bybanestopp

Hagerups vei 47A
5093 BERGEN

Borettslaget Hagerupsvei 45-47

Andelsbrevnummer

7

2-roms andelsleilighet med sentral beliggenhet på Slettebakken. Leiligheten ligger i byggets 2.etasje og inneholder følgende: Gang (2 stk.), stue, kjøkken, soverom og bad. Utgang til balkong på 8,5 kvm. I tillegg har man en ekstern bod i u-.etg, denne er på 8,5 kvm.

Standard

Velkommen til Hagerups vei 47A, en lys og lekker 2-roms leilighet som er jevnlig oppgradert de senere år. God planløsning, lyse og pene overflater og romslig balkong med utsikt over nærområdet. Leiligheten er sørvestvendt med pene solforhold. Sentral beliggenhet på Slettebakken med kort gangavstand til Sletten senter og bybanestopp.

Leiligheten har inngang i byggets 2.etasje. Her kommer man inn i en trivelig entré/gang med god plass til oppheng av yttertøy og annen oppbevaring. Veggene er lysmalte, og gulvet er av furu som er malt i dus gråfarge.

Videre går vi inn i stuen, som har godt lysinnslipp fra flere stuevinduer samt god plass til salong- og spisestuegruppe. Her er det parkett på gulv, og smartpanel på vegger i lys farge. Fra stue er det utgang til romslig, sørvestvendt balkong med pene solforhold og utsikt over nærområdet.

Kjøkkenet er pent og praktisk med god skap- og benkeplass. Innredningen er fra IKEA med profilerte fronter og laminert benkeplate, og man har i tillegg integrert platetopp, oppvaskmaskin, stekeovn og kjøl-/fryseskap. På gulv er det lagt laminat i stilig mønster. Det er også plass til et lite kjøkkenbord.

Leiligheten har ett soverom, som er stort med god plass til dobbeltseng. Her er også romslig skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass. Det er laminat på gulv.

Badet er lekkert og ble oppgradert i 2015. Det er keramiske fliser på gulv og vegger, og varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne og servant. Det er også laget til løsning for vaskemaskin.

Generelt om oppgraderinger: Bygningene fikk nytt tak i 2006, rørfornyelse og nye bad i alle leiligheter i 2015, nye vinduer i alle leiligheter og terrassedekke på altaner i 2019 og fornyelse av systemnøkler i
2020.

Har man behov for ytterligere oppbevaring har man en stor bod i underetasje på hele 8,5 kvm.

Byggeår

1961

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1800m2

Parkering

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Gang (2 stk.), stue, kjøkken, soverom og bad.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med grusveger, betongtrapper, gressplener og spredt buskebeplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er ildsted i boligen, dette er ikke rentbrennende og må byttes før man kan ta det i bruk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 09.11.2022.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

09-02-2023

Meny