Bygardslii 165, 5713 Vossestrand

SOLGT – Visning avlyst – Kontakt megler for mer info

Bygardslii 165
5713 Vossestrand

Meget flott hytte med super beliggenhet i fjellandsbyen. Hytten går over ett plan og inneholder følgende: Gang, bad/wc, badstue, tre soverom, kjøkken, spisestue/gang, stue og bod/teknisk rom. Man har også overbygget inngangsparti på ca 4 kvm, og overbygget terrasse på 29 kvm.

Standard

Velkommen til Bygardslii 165, en innbydende og trivelig fritidsbolig med super beliggenhet nær skitrekk, langrennsløyper og ellers alt fjellandsbyen har å by på. Fritidsboligen er romslig med god planløsning, og laftet tømmer på vegger gir en koselig hyttefølelse. Man har også stor terrasse med nydelige utsiktsforhold, egen badstue og en stor naturtomt rundt hytten.

Inngangspartiet er overbygget og ligger på enden av hytten. Her kommer man inn i en romslig og langstrakt entré/gang med skifer på gulv, og varmekabler i gulvet. God plass til å henge av seg yttertøyet.

Går man gangen til endes kommer man til stuen, som er meget romslig med flott furugulv og laftet tømmer på vegger. Stor takhøyde og flere vinduer gir et lyst og luftig inntrykk. Her er god plass til flere sittegrupper, og montert vedovn bidrar med peiskos og ekstra varme i vinterhalvåret.
Fra stuen er det utgang til stor, trivelig terrasse som er overbygget. Her kan man nyte den flotte utsikten over dalen. God plass til utemøblement.

Fra stuen går vi inn i spisestuen, som er i åpen løsning til gangen. God plass til spisebord, og gjennom vinduet kan man nyte utsikten mot nærområdet.

Kjøkkenet ligger tvers over spisestuen, og er meget pent og praktisk med god skap- og benkeplass. Innredningen har malte, profilerte fronter og laminat benkeplate. Det er lyslist og lys under overskapene. Man har også integrert stekeovn og keramisk platetopp, og det er opplegg for oppvaskmaskin.

Hytten har tre soverom, alle er koselige med furugulv og laftet tømmer på vegger. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og garderobeskap.

Badet er innredet med dusjkabinett, toalett og servant med skapinnredning. På gulv er det skiferfliser, og på vegger er det laftet tømmer. Det er også varmekabler i gulv.
Fra badet er det inngang til badstue hvor du kan slappe av etter en lang dag i skibakken.

Hytten har også en skibod med direkte utgang til terreng. Her er god oppbevaringsplass for skiutstyr med mer, og man har også opplegg for vaskemaskin.

Byggeår

2004

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1277m2

Parkering

Parkering på egen tomt. Felles gjesteparkering nedenfor eiendommen.

Arealbeskrivelse

Gang, bad/wc, badstue, tre soverom, kjøkken, spisestue/gang, stue.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med gruset adkomstveg, gressmarker og terrasseplattinger i trevirke.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 19.10.2022.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

04-11-2022

Meny