Britahaugen 7, 5713 Vossestrand

Moderne fritidsleilighet fra 2017 med parkering i underetg. | Kort avstand til skitrekk/skiløyper | Balkong

Britahaugen 7
5713 Vossestrand

Sameiet Nyestølsteigen

Pen fritidsleilighet med sentral beliggenhet i Myrkdalen Fjellandsby. Leiligheten ligger i 3.etasje i fritidsbygg fra 2017, og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, to soverom, innredet rom, bad og teknisk rom. Utgang til balkong på 7,2 kvm. I tillegg medfølger bod i parkeringsanlegg på 6,9 kvm.

Standard

Velkommen til Britahaugen 7, en flott og moderne fritidsleilighet med koselig hyttepreg, og romslig balkong med utsikt over fjellandsbyen. Bygget er fra 2017 med blant annet balansert ventilasjon. Umiddelbar nærhet til skibakken og skiløypene, og ellers alt fjellandsbyen kan by på. Det er parkering i åpent garasjeanlegg, med inngang rett inn i skibod fra garasjen.

Leiligheten ligger i 3.etasje. Her går man inn i lys entré med varmekabler i gulv, og plass til garderobeskap hvor man kan henge fra seg yttertøyet. Det er fliser på gulv, og trepanel på vegger. Panelet er gjennomgående i hele leiligheten og gir et koselig hyttepreget inntrykk.

Fra gangen går vi inn i åpen stue/kjøkkenløsning, med parkett på gulv og montert vedovn som varmer godt. Stuen er enkel å møblere med både salong- og spisestuegruppe, og man har utgang til stor og hyggelig balkong på 7,2 kvm. Herfra er det pen utsikt over nærområdet.

Kjøkkenet er fra Sigdal og har slette fronter og laminert benkeplate. Her er også integrerte hvitevarer, inkludert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap.

Det er to pene soverom i leiligheten. Hovedsoverommet er meget romslig med god plass til dobbeltseng, og soverom nr. 2 har plass til dobbeltseng eller familiekøye. Det er parkett på gulv på begge rom.
I tillegg har nåværende eier innredet opprinnelig bod på bygningstegningene, som ekstra soverom.

Badet er lekkert med fliser på gulv og vegger, og varmekabler i gulv. Det er også opplegg for vaskemaskin. Innredningen består av vegghengt toalett, dusjhjørne og skapinnredning med servant. Inngang til teknisk rom fra bad.

Romslig bod i parkeringsanlegg på 6,9 kvm bidrar med mye ekstra oppbevaringsplass.

Byggeår

2017

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Rom i dag brukt som soverom, 3,3 kvm, er merket som BU på byggemeldt tegninger og dermed opprinnelig bod.

Tomteareal

3052m2

Parkering

En biloppstillingsplass i underetasje, og tilgang til en av fire gjesteparkeringsplasser på fellesarealet.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, to soverom, innredet rom og bad.

Beskaffenhet

Tilkomst på privat bred vei som er gruset og oppbrøytet i vinterhalvåret. Tomten er vesentlig flat og opparbeidet.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 08.12.2022.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-02-2023

Meny