Hyrtateigen 14, 5713 Vossestrand

Pen fritidsbolig over 2 etg. + hems | Parkering i carport | Badstue | Romslig balkong | Skitrekk og skiløyper like ved

Hyrtateigen 14
5713 Vossestrand

Eierseksjonssameiet Hyrtateigen 1

Trivelig fritidsbolig over to etasjer, med super beliggenhet i fjellandsbyen. Boligen inneholder følgende: 1.etg: Gang, to soverom, bad og badstue. 2.etg: Stue/kjøkken og soverom. Utgang til balkong på 14,5 kvm. Fra stue er det tilkomst via stige til hems med 18 kvm gulvareal. I tillegg har man en ekstern bod på 4,2 kvm.

Standard

Velkommen til Hyrtateigen 14, en meget trivelig og romslig fritidsbolig over to etasjer, attraktivt beliggende nær skitrekk og preparerte langrennsløyper. Her har man blant annet parkering i egen carport, badstue hvor man kan slappe av etter en lang dag i skibakken, romslig balkong og ellers pene kvaliteter som bidrar til den koselige hyttefølelsen.

Det er inngang i 1.etasje, hvor vi kommer inn i en stor entré/gang med god plass til klesoppheng og annen oppbevaring. Det er flotte skiferfliser på gulv, og det er lagt varmekabler under.

I denne etasjen ligger to av boligens tre soverom. Soverommene er lyse og trivelige med parkett på gulv, og har plass til familiekøye og nattbord/kommode.

Badet er lyst med fliser på gulv og deler av veggene, malt trepanel på resterende vegger. Her er også varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne, skap med overliggende servant, og opplegg for vaskemaskin. Fra bad er det inngang til koselig badstue med overflater i trevirke.

Fra gangen går vi opp i 2.etasje. Her kommer man opp i en åpen og luftig stue med god takhøyde, og åpen løsning til kjøkkenet. På gulv er det lagt parkett, og det er god plass til flere sittegrupper. Montert vedovn gir god varme i boligen.
Via stige er det tilkomst til koselig hems med plass til sittegruppe om ønskelig. Her har man en gulvflate på 18 kvm.
Stuen har også utgang til stor balkong på 14,5 kvm, med pen utsikt over nærområdet.

Kjøkkenet har innredning med mørke, profilerte fronter og laminert benkeplate. God skap- og benkeplass, og integrerte hvitevarer. Det er utgang fra kjøkkenet til en hyggelig terrasseplatting.

Fra stue er det inngang til soverom nr. 3 i boligen. Dette er det største soverommet i boligen, med plass til dobbeltseng og nattbord.

Godt med oppbevaringsplass i ekstern bod på 4,2 kvm.

Byggeår

2008

Bruksareal per etasje

1.etg: 32 m²
2.etg: 45 m²
Hems: 18 m² gulvareal. Takhøyden er under 1,9 m og arealet er dermed ikke målbart for BRA.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1531m2

Parkering

Parkering i carport.

Arealbeskrivelse

1.etg: Gang, to soverom, bad og badstue. 2.etg: Stue/kjøkken, soverom.

Beskaffenhet

Felles tomt i sameiet, opparbeidet med gruset adkomstveg, gruset uteplasser og gressmarker.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 05.10.2022.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

27-02-2023

Meny