Britahaugen 13, 5713 Vossestrand

Pen og trivelig fritidsleilighet fra 2017 | Parkering i åpent garasjeanlegg | Skitrekk og langrennsløyper like ved

Britahaugen 13
5713 Vossestrand

Sameiet Nyestølsteigen

Pen fritidsleilighet med super beliggenhet i Myrkdalen Fjellandsby. Leiligheten ligger i 1.etasje i bygg fra 2017, og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, to soverom, innredet rom, bad og teknisk rom. Utgang til balkong på 6,4 kvm. I tillegg har man en bod i parkeringsanlegget, denne er på 6,8 kvm.

Standard

Velkommen til Britahaugen 13, en trivelig og velholdt fritidsleilighet supert beliggende i fjellandsbyen. Her har man skitrekk og flotte langrennsløyper like utenfor døren. Leiligheten ligger i bygg fra 2017, med moderne og pene kvaliteter samt funksjonell planløsning. Man har også medfølgende biloppstillingsplass i åpent garasjeanlegg.

Leiligheten ligger i byggets 1.etasje, over garasjeanlegget i underetasje. Man kommer inn i en hyggelig entre/gang med fliser på gulv, og god plass til klesoppheng. Det er også lagt varmekabler i gulvet, i den delen som er flislagt.

Åpen stue/kjøkkenløsning med parkett på gulv, og plass til både salong og spisestuegruppe. Trepanel på veggene gir et hyggelig hyttepreg. Det er montert vedovn i stuen, denne er av stål med glassdør, og varmer godt på kalde vinterdager. Utstrakt bruk av spotter i himling gir et lyst og flott inntrykk.
Fra stue er det utgang til koselig balkong på 6,4 kvm.

Pent kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Kjøkkenet har integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap, og det er montert klareplater på vegg ved platetopp og vask. Innredningen har ellers slette fronter og laminert benkeplate.

Badet er lyst og flott med fliser på gulv og vegger, og varmekabler i gulv. Innredningen består av dusjhjørne, toalett og skap med overliggende servant. Her er også opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten har to trivelige soverom med parkett på gulv, og plass til dobbeltseng eller familiekøye. I tillegg har nåværende eier innredet opprinnelig bod på bygningstegninger, som ekstra soverom.

Det er balansert ventilasjon i leiligheten.

Godt med oppbevaringsplass i ekstern bod i parkeringsanlegget. Boden er på 6,8 kvm og er meget romslig.

Byggeår

2017

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Innredet rom på 3,9 kvm i dag brukt som soverom, er merket som BU på byggemeldte tegninger og er dermed opprinnelig bod.

Tomteareal

3052m2

Parkering

En biloppstillingsplass i underetasje, og tilgang til en av fire gjesteparkeringsplasser på fellesarealet.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, to soverom, innredet rom, bad.

Beskaffenhet

Tilkomst på privat bred vei som er gruset og oppbrøytet i vinterhalvåret. Tomten er opparbeidet med gruset adkomstveg, gruset uteplasser og gressmarker.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 11.10.2022.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

08-03-2023

Meny