Grøvlesvingen 39A, 5108 Hordvik

Flott og innholdsrik familiebolig fra 2016 – parkering og elbil-lader – store, solrike uteplasser – like ved turområder

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Grøvlesvingen 39A
5108 Hordvik

Pen halvpart av tomannsbolig, beliggende i etablert boligområde i Hordvik. Boligen går over to etasjer og inneholder følgende: U-etg: Entré/gang, tre soverom, bad og vaskerom. Sørvestvendt terrasse på 53,2 kvm ved inngangsparti. 1.etg: Stue/kjøkken, soverom og bad. Utgang fra stue/kjøkken til vestvendt altan på 8 kvm.

Standard

Velkommen til Grøvlesvingen 39A, en flott og innholdsrik halvpart av tomannsbolig med barnevennlig beliggenhet og flotte turområder i umiddelbar nærhet. Her har man blant annet elbillader på mur ved parkering, stor terrasse og altan, og varmekabler i alle rom i underetasje. Boligen fremstår ellers lys og trivelig og har god planløsning. Kort kjørevei til barnehage og barneskole, og flotte tur- og friluftsmuligheter i området.

Den store terrassen ved inngangsparti er på hele 53 kvm, sørvestvendt med utsikt over nærområdet. Her er det god plass til ønsket utemøblement, og man har tilkomst fra både entré og ett av soverommene i boligens underetasje.
Vi går inn i entré/gang, som har keramiske fliser på gulv og god plass til klesoppheng og annen oppbevaring. Det er varmekabler i gulv, som tidligere nevnt er gjennomgående i hele etasjen.

Tre av boligens fire soverom ligger i denne etasjen, og er lysmalte med god plass til seng og garderobe. Det er parkett på gulv, og fra ett av soverommene kan man gå ut på terrassen.

Lyst bad med keramiske fliser på gulv og vegger, og innfelte spotlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne, badekar og servant med møblement, speil og belysning.
Det er også eget vaskerom (godkjent som bod) som er innredet med utslagsvask, benkeplate, skap og opplegg for vaskemaskin. Vaskerommet har keramiske fliser på gulv og baderomsplater på vegg.

Fra gang går vi opp i boligens 1. etasje. Her kommer man opp i en meget koselig og romslig stue med åpen løsning til kjøkkenet. Stuen er lys og trivelig med god plass til flere sittegrupper og spisestue. Det er parkett på gulv, og godt lysinnslipp fra mange vinduer. Det er ikke varmekabler i gulv i denne etasjen, men stuen har varmepumpe. Skråhimling med god takhøyde, mange store vindusflater samt utstrakt bruk av spotlights i himling bidrar til et lyst og luftig inntrykk. Boligen har innlagt fiber/Altibox hvor uttaket for dette er plassert i stuen.

Kjøkkenet er pent og praktisk med god skap- og benkeplass. Innredningen er fra IKEA med slette fronter og heltre benkeplate, og her er også montert waterguard og komfyrvakt. Integrerte hvitevarer inkluderer stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys.

Fra stue/kjøkken er det utgang til koselig, vestvendt altan på 8 kvm, med pen utsikt over nærområdet.

Bad nr. 2 ligger i 1.etasje, med keramiske fliser på gulv og vegger, varmekabler i gulv og spotlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne og servant med møblement, speil og belysning.

Det fjerde og siste soverommet i boligen ligger også i 1.etasje. Soverommet har lysmalte vegger og parkett på gulv.

Boligen har ellers balansert ventilasjon og sentralstøvsuger.

Byggeår

2016

Bruksareal per etasje

U-etg: 71 m²
1.etg: 75 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

866m2

Parkering

Parkering på felles eiendom hvor det er plass til mange biler. Det er installert elbillader på mur ved parkeringsplassen.

Arealbeskrivelse

U-etg: Entré/gang, tre soverom, bad og vaskerom. 1.etg: Stue/kjøkken, soverom og bad.

Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse.
- På tegning er vaskerom definert som to boder, en innvendig og en sportsbod med adkomst utenfra. En slik endring er søknadspliktig, men det foreligger ikke godkjennelse for denne endringen.
- På tegning er det egen trappegang og lukket kjøkken i 1.etg, dette er åpen løsning i dag.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med gruslagt plass, naturtomt og terrassedekke.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i alle rom i u-etg, og på bad i 1.etg. Varmepumpe i stue/kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.
Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen, datert 23.10.2022.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

27-02-2023

Meny