Torggata 21, 5713 Vossestrand

Flott fritidsleilighet i sentrum av Myrkdalen Fjellandsby – vannbåren varme – umiddelbar nærhet til skitrekk m.m.

Torggata 21
5713 Vossestrand

Eierseksjonssameiet Torggarden Gnr 274 Bnr 22

Fritidsleilighet med sentral beliggenhet i sentrumsområdet i Myrkdalen fjellandsby. Leiligheten ligger i byggets 3.etasje og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, bad, to soverom, kontor og bod. Utgang fra stue til balkong på 7,1 kvm. I tillegg har man en ekstern bod i felles bodanlegg, denne er på 5,5 kvm.

Standard

Velkommen til Torggata 21, en trivelig fritidsleilighet supert beliggende i sentrumsområdet i Myrkdalen Fjellandsby. Leiligheten ligger i 3.etasje i bygg fra 2018, og fremstår moderne og velholdt med blant annet vannbåren varme og balansert ventilasjon.

Entréen har fliser på gulv, og vannbåren varme i gulvet. Det er vannbåren varme også i stue/kjøkken og bad, noe som gir en jevn og fin temperatur i leiligheten.

Åpen stue/kjøkkenløsning med laminat på gulv, og utgang til trivelig balkong på 7,1 kvm. Veggene er av malt gips, dette er gjennomgående i hele leiligheten.
Pen kjøkkeninnredning fra Sigdal med slette fronter i trevirke, og laminert benkeplate. Her er også integrerte hvitevarer, herunder platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap.

Badet er flislagt, og innredet med dusjhjørne, vegghengt toalett og skap med overliggende servant. Her er også opplegg for vaskemaskin.

To trivelige soverom med laminat på gulv, og plass til seng og garderobeskap/kommode. I tillegg har man et avdelt kontor.
Kontor og ett av soverommene var tidligere ett soverom. Det oppdelte soverommet samt kontoret er ikke godkjent da det både mangler sprinkleranlegg på ett rom, er begrenset ventilering/luftgjennomstrømning grunnet inndelingen, og ingen dagslysflate på kontor.

Byggeår

2018

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

536m2

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, bad, to soverom og kontor.

Beskaffenhet

Felles eiet tomt for sameiet. Tomten er opparbeidet med singlet adkomstveger, stikkveger, gressplen og grusplasser. Det er felles uteområde mellom leilighetsbyggene og hotellet, her finner en et tillaget parkområde.

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv i bad, gang og stue/kjøkken. Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 20.09.2022.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-11-2022

Meny