Myrdalsvegen 32B, 5130 Nyborg

Lys, innbydende 4-roms eierleilighet like v/Horisont – vannbåren varme – garasje med lader – trappefri adkomst via heis

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Myrdalsvegen 32B
5130 Nyborg

Sameiet Lonaparken 1

Innholdsrik 4-roms eierleilighet over to etasjer, like ved Horisont. Leiligheten inneholder følgende: 1.etg: Entré/gang, bad, kjøkken, soverom og bod/walk-in. Terrasseplatting ved inngangsparti på 26 kvm. 2.etg: Stue, to soverom, bad og bod. Utgang fra stue til balkong på 9,5 kvm. I tillegg medfølger ekstern bod i felles bodanlegg, denne er på 5,2 kvm.

Standard

Velkommen til Myrdalsvegen 32B, en lys og innbydende 4-roms eierleilighet over to plan med super beliggenhet like ved Horisont. Her har man blant annet tre romslige soverom, to flislagte bad, vannbåren varme og medfølgende parkeringsplass i parkeringsanlegg. Trappefri adkomst fra parkering til leilighet via heis i bygget. Umiddelbar nærhet til alt av butikker, kaféer og restauranter, dagligvarebutikk med mer som Horisont kjøpesenter kan by på.

Man møtes av et meget trivelig inngangsparti med en romslig terrasseplatting på 26 kvm. Her er det god plass til utemøblement, og man ligger vendt mot et hyggelig, pent opparbeidet fellesareal i sameiet.
Entréen er lys med pen parkett på gulv, denne er gjennomgående i hele leiligheten og bidrar til et flott og helhetlig uttrykk. Det er god plass til å henge av seg yttertøyet, og i gulv er det vannbåren varme som gir en jevn og fin temperatur. Vannbåren varme er det også på begge bad, kjøkken og stue.

Rett frem er det inngang til bad nr. 1 i leiligheten. Badet er romslig, og har fliser på gulv og vegger. Innredningen består av toalett, dusjhjørne og skuffeseksjon med overliggende servant. Her er det også opplegg for vaskemaskin.

Til venstre for entréen ligger kjøkkenet, som har flott innredning fra HTH med praktisk skap- og benkeplass. Innredningen har slette fronter og laminert benkeplate, og her er også integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er også åpning for kjøle-/fryseskap. Malte fliser på vegg over benkeplate, praktisk med tanke på rengjøring. Fra kjøkkenet er det døråpning ut til terrasseplattingen.

Videre kommer man inn i ett av boligens tre soverom. Soverommet er malt i lys farge og har plass til dobbeltseng og garderobe/kommode. Her er det også tilkomst til bod/walk-in garderobe med god oppbevaringsplass.

Vi går opp i 2.etasje via trapp fra entré.

Her kommer man opp i en pen og lysmalt stue, med stilig kontrastvegg i mørk farge. Stuen har parkett på gulv og vannbåren varme, samt god plass til salonggruppe.
Her er også utgang til trivelig balkong på 9,5 kvm. På balkongen er det laget en stilig plantekasse hvor man kan dyrke urter. Her er også plass til en liten sittegruppe.

Bad nr. 2 ligger i 2.etasje, dette er også flislagt med vannbåren varme i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne og skuffeseksjon med overliggende servant.

Her ligger også de to resterende soverommene i leiligheten. Soverommene er av god størrelse og har god plass til seng og garderobeskap, skrivepulter med mer. Utsikt mot fellesarealet fra soveromsvinduene.

Godt med oppbevaringsplass i innvendig bod i 2.etasje.
I tillegg har man en ekstern bod i bodanlegg, med tilkomst via heis fra felles gang.

Byggeår

2016

Bruksareal per etasje

1.etg: 42 m²
2.etg: 62 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

4924m2

Parkering

Det medfølger en fast garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjeller. Det er installert elbillader i garasjen.

Arealbeskrivelse

1.etg: Gang, kjøkken, soverom og bad. 2.etg: Stue, to soverom, bad.

Beskaffenhet

Felles tomt i sameiet, pent opparbeidet med asfaltert adkomst, asfalterte stikkveger, gressplener, buskebeplantning og lekeapparater.

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv på begge bad, entré, kjøkken og stue.
Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 19.09.2022.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

09-02-2023

Meny