Storhaugen 5A, 5009 Bergen

Pen og moderne 2-roms eierleilighet i fint nabolag med kort avstand til sentrum. Oppgradert 2021. 2 balkonger og hage.

SOLGT

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Storhaugen 5A
5009 Bergen

Sameiet Storhaugen 5 Bergen

2-roms eierleilighet med attraktiv beliggenhet i etablert boligområde. Leiligheten ligger i opphøyd 1.etasje, og inneholder entré, stue/kjøkken, soverom og bad. Utgang fra hhv. stue og soverom til to balkonger, begge på 2,2 kvm. Man har også en ekstern bod på 9,5 kvm.

Standard

Velkommen til Storhaugen 5A, en arealeffektiv og flott 2-roms eierleilighet med god standard. Her har man blant annet nytt kjøkken og renoverte innvendige overflater fra 2021, og to trivelige balkonger med utgang fra stue og soverom. Sentralt beliggende nær Kalfaret/Svartediket, med gode solforhold og gang-/sykkelavstand til Bergen sentrum.

Leiligheten ligger i opphøyd 1.etasje i bygget. Her kommer man inn i romslig entré malt i stilig sortfarge, og med nyere enstavs laminatgulv som er gjennomgående i hele leiligheten. Entréen har god plass til å henge fra seg yttertøyet.

Åpen stue/kjøkkenløsning med plass til salonggruppe, og utgang via franske dører til den første av to balkonger på 2,2 kvm som vender ut mot hagen.
Kjøkkenet ble pusset opp i 2021. Innredningen er fra IKEA med slette fronter i matt sortfarge, og laminat benkeplater i lyst marmormønster. Det er integrert oppvaskmaskin, og åpning for komfyr og kjøleskap/frys.

Fra stue er det inngang til trivelig soverom med plass til dobbeltseng og kommode/garderobeskap. Fra soverommet er det utgang til balkong nr. 2 med pen utsikt over nærområdet. Denne balkongen har i likhet med stuebalkongen også franske dører samt vender ut mot hage, og begge balkonger har nytt rekkverk fra i år.

Stue og soverom har stukkatur som gir et lekkert og klassisk uttrykk.

Badet ble sist oppusset i 2010, og har lekre fliser i marmormønster på gulv og vegger, samt varmekabler i gulv. Innredningen består av toalett, servant med skapinnredning, dusjsone med forheng, og opplegg for vaskemaskin.

Godt med oppbevaringsplass i romslig ekstern bod, denne er på hele 9,5 kvm.

Byggeår

1923

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

2455m2

Parkering

Utendørs parkering til 13 biler. Ingen fast parkering. Mulig for leie av fast plass via Aimo Park på forsiden av bygget.

Arealbeskrivelse

Entré, stue/kjøkken, soverom og bad.

Beskaffenhet

Felles tomt i sameiet, opparbeidet med grøntarealer, bed med noe beplantning, og asfalterte stikkveier med parkering.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Byggmester/Takstmann Gisle Børge Johnstad, datert 12.09.2022.

Ansvarlig megler

Glenn Thomassen Rasch
Eiendomsmegler
gtr@kapa.no
46 54 44 49

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

26-09-2022

Meny