Myrkdalsvegen 940, 5713 Vossestrand

Romslig og flott fritidsbolig fra 2008 – stor tomt – mulighet for vannbåren varme – rolig beliggenhet nær fjellandsbyen

Myrkdalsvegen 940
5713 Vossestrand

Romslig hytte flott beliggende like forbi Myrkdalen Fjellandsby. Hytten inneholder følgende: U-etg: Teknisk rom 1.etg: Gang, stue, spisestue, kjøkken, to soverom, alkove, bad og badstue. Loft: Stue og hemsrom. I tillegg er det bygget en utebod på eiendommen, denne er på 7 kvm.

Standard

Velkommen til Myrkdalsvegen 940, en innbydende fritidsbolig med flott og landlig beliggenhet. Rolig og tilbaketrukket, men likevel med kort vei til Myrkdalen Fjellandsby med alle fasiliteter den kan by på. Her har man blant annet gode kvaliteter og stor tomt, egen badstue og muligheter for å legge inn vannbåren varme.

Man kommer inn i hyggelig entré med flotte skiferfliser på gulv. Det er varmekabler i gulv, og god plass til klesoppheng og annen oppbevaring.

Videre går man inn i spisestue, som har god plass til spisegruppe og godt med naturlig lysinnslipp fra vinduene. På gulv er det parkett, og på vegger er det trepanel som gir det koselige hyttepreget. Det er åpen løsning inn mot kjøkken og stue, samt til en trivelig alkove.
Stuen har god takhøyde og fremstår åpen og luftig, med god plass til salonggruppe. Her er det også montert vedovn i stål. Vedovnen brukes med samme prinsipp som en kakkelovn, magasinerer varmen og varmer godt i vinterhalvåret.

Pent kjøkken med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har slette fronter og laminert benkeplate, og det er lagt fliser på vegg over benkeplaten. Her er også integrerte hvitevarer, herunder oppvaskmaskin med børstet metallfront, platetopp, stekeovn og mikrobølgeovn.

Hytten har to trivelige soverom med parkett på gulv. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng, mens soverom nr. 2 har plass til familiekøye/køyeseng.

Lyst og pent bad med fliser på gulv og vegger, og varmekabler i gulv. Badet er innredet med dusjhjørne, bidé, vakuumtoalett (med avløp til tank med kvern) samt skuffeseksjon med overliggende servant.
Fra bad er det inngang til egen badstue, som har flislagt gulv med varmekabler. Det er glassdør fra badet inn til badstuen, samt ytterdør ut.

Fra entré er det trapp opp til øverste etasje, hvor vi kommer opp i en romslig og koselig loftstue med god boltreplass. Her er også et trivelig hemsrom. Tidligere eier har benyttet hems og loftstue til ekstra overnattingsplasser.

Godt med oppbevaringsplass i utvendig bod.

Hytten er ellers godt isolert, og det er lagt inn rør til vannbåren varme i gulv i 1.etasje. Rørene er ikke tilkoblet anlegg pr nå, men det er mulig å få det installert senere.

Byggeår

2008

Bruksareal per etasje

U-etg: 5 m²
1.etg: 69 m²
Loft: 14 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1054m2

Parkering

Parkering på tomten.

Arealbeskrivelse

1.etg: Gang, stue, spisestue, kjøkken, to soverom, alkove, bad og badstue. Loft: Stue.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med singlet adkomstveg, gressplen, terrasseplating i trevirke og natursteinmur

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 25.08.2022

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

29-09-2022

Meny