Jonas Lies vei 25, 5053 Bergen

Innbydende 2-roms eierleilighet m/balkong | Nytt kjøkken | Parkering i garasje | Gangavstand til butikk, bybane m.m.

SOLGT

Marcus Ullebø

Jurist - Eiendomsmeglerfullmektig

48 43 54 84 / Mu@kapa.no

Marcus Ullebø

Jurist - Eiendomsmeglerfullmektig

48 43 54 84 / Mu@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Jonas Lies vei 25
5053 Bergen

Sameiet Kronstadhøyden

Pen 2-roms eierleilighet sentralt beliggende på Kronstad. Leiligheten ligger i 3.etasje i bygg fra 1994, og inneholder følgende: Entré/gang, bad, soverom og stue/kjøkken. Utgang fra stue til balkong på 3,7 kvm. Det opplyses at man har en ekstern bod i første etasje på ca 4 kvm.

Standard

Velkommen til Jonas Lies vei, en meget flott og moderne 2-roms leilighet med attraktiv, sentral beliggenhet på Kronstad. Her har du kort gangavstand til alt du behøver i det daglige, og med sykkel, buss eller bybane kommer du deg enkelt til Bergen sentrum på kort tid. Leiligheten har gjennomgått flere oppgraderinger og fremstår velholdt og stilig. Her har man også blant annet en solrik balkong med pen utsikt, og fast parkering i garasjeanlegg.

Leiligheten ligger i byggets 3.etasje, med enkel adkomst via heis i bygget. Her kommer vi inn i en svært romslig entré/gang med meget god plass til klesoppheng og annen oppbevaring, og malte fliser på gulv.

Videre går vi inn i trivelig og luftig stue med åpen kjøkkenløsning. Her er laminat på gulv og lysmalte overflater, og god plass til salong og spisebord.
Fra stuen er det utgang til koselig, flislagt balkong på 3,7 kvm, med pene solforhold og flott utsikt over nærområdet og mot Løvstakken.

Kjøkkenet er lekkert og helt nytt (2023). Innredningen er moderne med mørke, glatte fronter og laminat benkeplate, og det er god skap- og benkeplass. Kjøkkenet har også integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn. Det er også montert waterguard med fuktsensor. Ny varmtvannstank fra 2023.

Soverommet er stort med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Veggene er malt i flotte, tidsriktige farger, og det er laminat på gulv.

Lyst bad med malt belegg på gulv og miljøstrie på vegger, samt varmekabler i gulv. Nyere servant med underskap og speil. Annen innredning består av toalett og dusjkabinett. Badet ellers er av eldre dato og har behov for oppgradering.

Det er generelt gjort oppgraderinger og utbedringer på elektrisk og rørleggerarbeid (herunder bytte av blandebatteri og montering av vask).

Byggeår

1994

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse: Bod er innlemmet i gang. Det er søknadspliktig å endre s-rom til p-rom

Tomteareal

1368m2

Parkering

Fast parkeringsplass i garasjeanlegg. Selger opplyser at det er montert elbillader på parkeringsplassen.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, bad, soverom, stue/kjøkken.

Beskaffenhet

Fellesarealer er opparbeidet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Roar Kristoffersen, datert 07.03.2023.

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
abt@kapa.no
45 86 60 23

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-03-2023

Meny