Torggata 31, 5713 Vossestrand

Visning avlyst – Konferer megler

Torggata 31
5713 Vossestrand

Sameiet Kamben

3-roms fritidsleilighet med sentral beliggenhet i Myrkdalen Fjellandsby. Leiligheten ligger i 3.etasje i fritidsbygg fra 2019, og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, to soverom, bad og bod. Utgang fra stue til balkong på 9,1 kvm. I tillegg medfølger bod i parkeringsanlegg, denne er på 6,5 kvm. Man har også skiskap i fellesbod i 1.etasje.

Standard

Velkommen til Torggata 31, en flott 3-roms fritidsleilighet med super beliggenhet midt i hjertet av Myrkdalen Fjellandsby. Leiligheten er arealeffektiv med god planløsning, og energieffektiv med lave strømkostnader. Her har man blant annet pene kvaliteter, balansert ventilasjon, og vannbåren varme i gang og stue/kjøkken. Umiddelbar nærhet til alpinanlegg, butikker og kafeer, og ellers alt fjellandsbyen har å by på.

Leiligheten ligger fritt til i byggets 3.etasje. Gangen har god plass til klesoppheng, og det er flislagt gulv med vannbåren varme.

Åpen stue/kjøkkenløsning med parkett på gulv, og utgang til koselig balkong på 9 kvm. Kjøkkenet har innredning fra kvalitetsleverandøren Sigdal, med slette fronter og laminert benkeplate. Her er også integrerte hvitevarer, herunder platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Badet er lyst og pent med fliser på gulv og vegger, og elektriske varmekabler i gulv. Innredningen består av dusjhjørne, vegghengt toalett og skap med overliggende servant. Her er også opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten har to trivelige soverom med parkett på gulv, og plass til seng og garderobe.

Godt med oppbevaringsplass i innvendig bod på 3 kvm, samt romslig ekstern bod i parkeringsanlegget. I tillegg har man skiskap i fellesbod i 1.etasje.

Byggeår

2019

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

795m2

Parkering

Fast egen parkeringsplass i fellesgarasje, med kontakt for lading av elbil.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, to soverom og bad.

Beskaffenhet

Felles eiet tomt for sameiet. Tomten er opparbeidet med singlet adkomstveger, stikkveger, gressplen og grusplasser. Det er felles uteområde mellom leilighetsbyggene og hotellet, her finner en et tillaget parkområde.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Vannbåren varme i gulv i gang og stue/kjøkken. Elektriske varmekabler i bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 21.08.2022.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-09-2022

Meny