Damsgårdsveien 33, 5058 Bergen

Strøken 3-roms i sjøfronten ved Damsgårdssundet – meget god takhøyde, to balkonger og nytt kjøkken i 2022 – garasjeplass

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Damsgårdsveien 33
5058 Bergen

Viken Amfi Sameie

Urban og flott 3-roms eierleilighet med meget attraktiv og bynær beliggenhet. Leiligheten ligger i byggets 2.etasje og inneholder: Gang, stue/kjøkken, to soverom kontor og bad. Utgang til to stk. balkonger fra henholdsvis stue og soverom. Man har en bod ved inngangsparti på 3 kvm, i tillegg en bod i fellesområdet på 4,9 kvm.

Standard

Kaland & Partners ved Kristoffer Mjøs har gleden av å presentere denne lekre 3-roms eierleiligheten i Damsgårdsveien 33 ved Damsgårdssundet. Meget pen eierleilighet med attraktiv beliggenhet ved sjøfronten og gangavstand til sentrum og alle fasiliteter/servicetilbud. Leiligheten strekker seg over hele fronten av bygget og har mange store vindusflater samt meget god takhøyde på opptil nesten 3,5 meter. To balkongen like ved Puddefjorden og med utsikt til Ulriken, Fløien m.m. i tillegg til tre felles takterrasser. Bygget er fra 2016 og har moderne fasiliteter og trappefri adkomst. Leiligheten er oppusset i 2022 med nytt kjøkken samt maling av overflater i flere rom. Leiligheten har vannbåren varme til gulv på bad og til radiator i stue/kjøkken. Det medfølger parkering i garasjeanlegg. Tilhørende to eksterne boder.

Det første som møter deg i leiligheten er en romslig entré/gang. Det er gjennomgående med parkett på gulv i alle rom (bad har fliser) samt slette malte overflater på vegger/tak. Spotlights i tak. Her er også stor skyvedørsgarderobe med speilfronter som medfølger leiligheten.

Inngang videre fra entré/gang til stue og kjøkken. Du blir umiddelbart møtt av den gode romfølelsen som skapes av de mange store vindusflatene og den meget gode takhøyden på hele 3,45 meter. Det er rikelig med plass til både sofagruppe og spisebord i stuen. I tillegg er det en praktisk barløsning ved kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til balkong på 8,6 kvm med glassrekkverk og flott sjøutsikt over Puddefjorden samt videre til Fløyen. I tillegg er det tre felles takterrasser. Radiatorovn i stue med vannbåren varme.

Stue og kjøkken er i åpen løsning og er på 42,5 kvm. Meget pent kjøkken som ble montert i desember 2022. Kjøkkenet har integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Kjøleskap med frys er ny i 2022.

Det er to soverom i leiligheten hvor ett ligger i bakkant av kjøkken og ett soverom ligger innenfor stuen. Begge soverom har god størrelse og rikelig med takhøyde. Soverommet bad kjøkken har utgang til balkong på 6,8 kvm. I stuen er det også inngang til et rom på 5,4 kvm som tidligere har vært benyttet som både gjesterom, kontor og bod. Fra dette rommet er det glassvegg inn mot soverommet.

Leilighetens bad ligger innenfor entréen. Pent bad med fliser på gulv og vegger i delikate, moderne farger. Badet har innfellbare dusjvegger i glass, spotlights i tak, vannbåren gulvvarme og moderne servantskap med overhengende speilskap med belysning. Røropplegg for vaskemaskin på badet. Nytt toalett montert i 2022.

Det medfølger en bod i bygget like utenfor leiligheten på 3 kvm i tillegg til en ekstra bod på 4,9 kvm. Det medfølger også garasjeplass i bygget, med trappefri adkomst via heis.

Byggeår

2016

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Takstmann informerer: Arealet i denne boligen er vanskelig eller umulig å måle opp helt nøyaktig på grunn av utforming/innredning av rom/bygningskonstruksjoner. Arealet er fastsatt omtrentlig og skjønnsmessig. Vanskelig oppmåling, areal og mål er i tillegg kontrollert opp mot tegninger målt i Geometra.

Det foreligger tegninger i byggemeldingene med noe forskjellig utforming. Den ene tegningen stemmer med dagens bruk, kun vegg mellom kontor og soverom som er flyttet/endret litt på.

Tomteareal

3554m2

Parkering

Det medfølger parkeringsplass i garasjeanlegg.
Parkeringsanlegget er organisert som eget sameie, Viken Amfi Parkering, som eier snr. 99. Denne leiligheten har andel 1/41 i nevnte seksjon. Salg og utleie av sameieandel i garasje er tillatt, men kun innenfor planområdet nevnt i parkeringslagets vedtekter. Salg/utleie skal meldes til styret for godkjenning. Parkeringsplassen fordeles av sameiets styre. Styret kan med 1 måneds skriftlig varsel endre sameiernes angitte parkeringsplass dersom det foreligger saklig grunn, for eksempel ved omfordeling av parkeringsplasser til bevegelseshemmede mv.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, to soverom, kontor og bad.

Beskaffenhet

Bygningskroppen opptar største delen av tomten. Langs sjøkanten er det oppbygget med kaipromonade, uteplasser med betong, buskebeplanting og benker.

Oppvarming

Varme fra fjernvarmeanlegg via vannbåren varme (i gulv på bad og radiator i stuen).

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 13.12.2022.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

07-02-2023

Meny