Rosenbergsgaten 6, 5015 Bergen

Sjarmerende sentrumsleilighet i vakre Rosenbergsgaten! 2 soverom, adskilt kjøkken, felles bakgård og originale detaljer!

SOLGT

Marcus Ullebø

Jurist - Eiendomsmeglerfullmektig

48 43 54 84 / Mu@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Rosenbergsgaten 6
5015 Bergen

Rosenbergsgaten 6

Leiligheten inneholder stue, kjøkken, bad, 2 stk. soverom og ekstern bod i underetasjen.

Standard

Kaland & Partners ved Marcus Ullebø har gleden av å presentere Rosenbergsgaten 6. En sjarmerende og sentral leilighet midt i hjertet av Bergen sentrum. Leiligheten ligger i en høy 1. etasje i flotte Rosenbergsgaten. Boligen går over ett plan og inneholder stue, kjøkken, bad, og to soverom.

På utsiden av leiligheten finner en en praktisk fellesgang med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Fra gangen kommer en inn på kjøkkenet hvor det er godt med skap og benkeplass samt god plass til egen sittegruppe. Kjøkkener har profilerte fronter og var nytt i 2012. Stor benkeplate og oppvaskkum i stål.

Du ønskes videre velkommen inn i den sjarmerende stuen med originale tregulv og en original tømmervegg. Stuen er av god størrelse med store vinder som gir godt med lysinnslipp. Her er det god plass til både sofagruppe, tv og egen spisegruppe. Stuen har en nyere peis som gir godt med varme på kalde vinterdager. Dette er en sosial stue med plass til mange venner og bekjente!

Leiligheten har totalt 2 soverom hvor begge er av god størrelse. Soverommene har god plass til både dobbeltseng, skrivepult og garderobe. Soverom nummer en vender mot bakgården og soverom nummer to vender mot byggets framside.

Boligen disponerer fritt sameiets felles uteplass på baksiden av bygget. Med enkel tilkomst fra entreen kan denne nytes på varme sommerdager eller når en vil nyte en god bok i rolige omgivelser utendørs.

Velkommen på visning!

Byggeår

1898

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

107m2

Parkering

Soneparkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Stue, kjøkken, bad, 2 stk soverom.

Beskaffenhet

Bygård hvor tomten for det meste er bebygget.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming foruten peis i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Roar Kristoffersen den 25.07.2022.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

17-08-2022

Meny