Tryglakleiv, 5600 Norheimsund

Lekker fritidsbolig på Kvamskogen med høy standard – parkering på tomt – preparerte skiløyper like ved hytten.

SOLGT

Tryglakleiv
5600 Norheimsund

Stilig og innholdsrik fritidsbolig med pen beliggenhet på Kvamskogen. Hytten går over to etasjer og inneholder følgende: 1.etg: Stue/kjøkken, gang m/trapp, to bad, to soverom, badstue og bod/teknisk rom. Stor terrasseplatting med tilkomst fra stue/kjøkken. Loft/hems: Gang, to soverom, loftstue og kott.

Standard

Velkommen til Tryglakleiv, en meget lekker og innholdsrik fritidsbolig beliggende i nytt hyttefelt på Kvamskogen. Her har man flotte, velpreparerte skiløyper like ved, og man kan kjøre helt frem til hytten og parkere på egen tomt.

Hytten ble oppført i 2020 og har høy standard på kvaliteter og løsninger. Kun et par minutters kjøring til skitrekk i Furedalen. Hytten er oppført i vedlikeholdsfr treverk, som gråner med tiden.

Utvendig er tomten pent opparbeidet med platting og grus. Her kan man sitte i hytteveggen og nyte den frie utsikten og solen. fra terrasse har man direkte adkomst til badstu, så her er det bare til å kaste seg i snøen før man springer inn i varmen.

Ved inngangsparti er det utvendig tilkomst til bod/teknisk rom som eier har innredet til vaskerom.

Fra overbygget inngangsparti kommer vi inn i en romslig entré/gang med trapp opp til loftsetasjen. Entréen har god plass til å henge av seg yttertøyet. Her er det også inngang til det ene av hyttens to bad, som er flislagt på gulv og vegger og innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne, servant med innredning og opplegg for vaskemaskin.

Det er for øvrig varme i gulv i hele etasjen med unntak av soverommene.

Fra gang er det videre inngang til romslig og flott stue med åpen kjøkkenløsning. God takhøyde og flotte, store vindusflater bidrar til et meget lyst og luftig inntrykk. Veggene er lysmalte og det er utstrakt bruk av downlights i himling. I stuen er det god plass til flere sittegrupper, og det er montert vedovn som varmer godt på kalde vinterdager.

Lekkert, stilrent kjøkken med slette fronter og benkeplate av laminat, og godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, vinskap, kaffemaskin og kjøleskap.

Fra stue/kjøkken er det utgang til stor og romslig terrasseplatting med nydelige sol- og utsiktsforhold, og godt med plass til ønsket utemøblement. Terrasse dørene på begge hjørnen kan trekkes til siden/åpnes, slik at uteområdet blir en del av innemiljøet.  Her er det også tilkomst til badstue hvor man kan slappe av etter en lang dag i skiløypene.

To av soverommene i hytten ligger i 1.etasje, med tilkomst fra stue/kjøkken. Soverommene er romslige med god plass til seng og garderobe. Det ene soverommet har også tilgang til eget bad. Dette badet er også flislagt, og innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne og innredning med servant. Begge bad har varmekabler i gulv, og har moderne og høy standard på overflater og utstyr.

Fra gang går vi opp i loftsetasjen. Her finner vi de to resterende soverommene i hytten, samt et kott for oppbevaring. Soverommene er av god størrelse og har flott utsikt over nærområdet.

Koselig loftstue med god boltreplass finner man også i loftsetasjen. Det er også glassvegg med utsikt ned til spisestueavdelingen i 1.etasje.

Byggeår

2020

Bruksareal per etasje

1.etg: 120 m²
Loft/hems: 21 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1198m2

Parkering

Parkering på tomten.

Arealbeskrivelse

1.etg: Stue/kjøkken, gang m/trapp, to bad, to soverom og badstue. Loft/hems: Gang, to soverom og loftstue.

Beskaffenhet

Tomten antas å fremstå som en naturtomt utover bebyggelsen. Tunet er opparbeidet med grus med plass til flere biler på egen tomt.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann David Haltvik, datert 03.06.2022.

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
abt@kapa.no
45 86 60 23

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

29-07-2022

Meny