Helgatunvegen 30, 5713 Vossestrand

Lekker 3-roms fritidsleilighet med innredet loft/hems – ny i 2021 – umiddelbar nærhet til skitrekk, skiløyper med mer

Helgatunvegen 30
5713 Vossestrand

Helgatunlia borettslag

Andelsbrevnummer

4

3-roms fritidsleilighet flott beliggende i Helgatunfeltet i Myrkdalen fjellandsby. Leiligheten har inngang i byggets 2.etasje med egen loft/hems, og inneholder følgende: 2.etg: Gang, stue/kjøkken, to soverom, bad og bad/vaskerom. Utgang til balkong på 5,8 kvm. Loft: Stue og bod. I tillegg har man stor bod i parkeringsanlegget.

Standard

Velkommen til Helgatunvegen 30, en lekker og innholdsrik fritidsleilighet med super beliggenhet i Helgatunfeltet i Myrkdalen Fjellandsby. Her har man flotte skitrekk og skiløyper like utenfor døren, og kort vei til alt fjellandsbyen ellers har å by på. Leiligheten var ny i 2021 og har god og moderne standard, samtidig som vegger av malt/beiset trevirke gir en koselig hyttefølelse. Leiligheten har også NIBE-anlegg som leverer varmtvann, balansert ventilasjon og vannbåren oppvarming av gulvet i gang og stue.

Man kommer inn i entré med fliser på gulv og god plass til klesoppheng. Videre går vi inn i stuen, som er romslig med åpen løsning til kjøkkenet. Her er det parkett på gulv, som er gjennomgående i store deler av leiligheten. Utgang til trivelig balkong på 5,8 kvm.

Kjøkkenet har innredning fra Sigdal med slette fronter og heltre benkeplate. Stilig, svart vask og integrerte hvitevarer, herunder stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.

Leilighetens to soverom ligger i denne etasjen. Soverommene er trivelige med plass til seng og garderobeskap eller kommode.

Det er to bad i leiligheten. Begge har fliser på gulv og våtromsplater på vegg, og varmekabler i gulv. Det ene badet er innredet med badekar, vegghengt toalett og skuffeseksjon med overliggende servant, mens bad nr. 2 er et kombinert bad/vaskerom innredet med vegghengt toalett, nedsenket dusj, skuffeseksjon med servant, opplegg for vaskemaskin og NIBE-aggregat.

Leiligheten har en loftsdel/hems innredet med koselig loftstue og bodareal.
Godt med oppbevaringsplass også i ekstern bod ved parkeringsanlegget i byggets underetasje, denne er på hele 14,6 kvm.

Byggeår

2021

Bruksareal per etasje

2.etg: 65 m²
Loft: 31 m²
Bod i p-anlegg: 14,6 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1862m2

Parkering

Parkeringsplass i underetasje.

Arealbeskrivelse

2.etg: Gang, stue/kjøkken, to soverom, bad og bad/vaskerom. Loft: Stue.

Beskaffenhet

Felles tomt i borettslaget, opparbeidet med singlet adkomst, gressplener og utearealer med belegningsstein av betong.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 05.09.2022.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

28-10-2022

Meny