Britahaugen 7, 5713 Vossestrand

Lekker 4-roms topp- og hjørneleilighet med nydelig utsikt – 2 altaner – garasjeplass – super beliggenhet nær skitrekk

Britahaugen 7
5713 Vossestrand

Sameiet Nyestølsteigen

Lekker 4-roms fritidsleilighet med unik beliggenhet i Myrkdalen Fjellandsby. Leiligheten ligger i 2.etasje i bygg fra 2017, og inneholder følgende: Entré/gang, 3 soverom, stue/kjøkken, bad/wc, teknisk rom/bod og sportsbod. Utgang fra kjøkken og stue til altaner på hhv. 4,8 og 9,9 kvm. I tillegg bod i kjeller på 5,9 kvm.

Standard

Velkommen til Britahaugen 7, en meget stilig topp- og hjørneleilighet med 3 soverom og 2 stk altaner, magisk utsikt og høye kvaliteter.
Leiligheten var ny desember 2017, og er oppgradert i forhold til standard leveranse i prosjektet. Man har valgt moderne kvaliteter som passer svært godt for å få den gode og lune hyttefølelsen. Fast plass i garasje medfølger!

Av kvaliteter og løsninger kan følgende nevnes:
Leiligheten ligger i enden av bygget i 2.etg. Man har tilkomst til leiligheten via trappehus på baksiden av bygget, hvor man enten kan komme til fra gårdsplassen eller via trapper og svalgang fra garasje.
Det første man møter når man kommer inn i leiligheten er en flislagt gang med varmekabler. Varmekablene kan styres via app. Her er det god plass til jakkeoppheng og skostativ. Gangen har LED-spotter i tak m/dimmer som gir et behagelig og godt lys.

Fra gangen har man adkomst til et teknisk rom som er flislagt med tilsvarende fliser. Her har man et meget praktisk hyllesystem hvor både matvarer, diverse utstyr og annet kan lagres på en trygg og god måte.

På høyre side i gangen har man hovedsoverommet. Her er flott BerryAlloc enstavs høytrykkslaminat på gulv, som er gjennomgående i de øvrige rom utenom gang, bad og teknisk rom. Gulvet er meget pent og gir inntrykk av "tre". Vegghengt panelovn på dette rommet.

På venstre side får man soverom nr. 2 hvor man har plass til etasjeseng med 3 sengeplasser.

Etter hovedsoverom har man inngang til et lekkert bad med mørkegrå fliser, speil med innfelt belysning og bredt servantskap med 4 skuffer. Pent inventar med vegghengt toalett, rette dusjdører, dusjgarnityr med fossefallsdusj samt dusjhode. På bad er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet har også LED-spotter m/dimmer i tak som gir en pen belysning. Varmekablene kan styres via app.

Videre i gangen kommer man til en flott stue med åpen kjøkkenløsning. Her har man en helt nydelig og fri utsikt mot Svolefjellet samt innover og nedover dalen. Flere store vinduer, samt utgang til 2 stk altaner gir et meget godt lysinnslipp. Stuen har det samme laminatgulvet som soverommene, noe som gir en flott helhet i leiligheten. I himling har man også LED-spotter med dimmer som gir en pen belysning, spesielt på kveldstid. I stuen har man god plass til stor sofa hvor man kan slappe av etter en lang dag på ski. Uttak til tv og internett er på veggen inn mot soverom nr. 3. I stue/kjøkken har man i tillegg peisovn samt 2 stk vegghengte panelovner, sistnevnte kan styres via app.

Ved kjøkkenet har man plass til spisestue hvor familien kan samles til alle måltider. Innbydende og påkostet kjøkken som er levert av kvalitetsleverandøren Sigdal, og hvitevarene som er integrerte er av merkene Bosch og Siemens. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn og kombi kjøleskap m/frys medfølger. Forvørig god skap- og skuffeplass til det man trenger av oppbevaring. Kjøkkenet er oppgradert ifht standardleveranse med blant annet underlimt vask, glassplater over både vask og platetopp, mørkegrå trykkfronter i grepsløs utførelse for den moderne "hyttelooken".

Fra stuen har man inngang til soverom nr. 3. Her er skyvedør inn til rommet.

Fra stue har man utgang til takoverbygget altan med nydelig utsikt mot Svolefjellet, samt både innover og nedover dalen. Her sitter man usjenert og godt skjermet for vær og vind. Altanen har LED-spotter i tak.
Fra kjøkken/spisestue har man utgang til takoverbygget altan med utsikt innover dalen, samt hyttefeltet og stolheisen. Også her har man LED-spotter i himling.

For øvrig har boligen balansert ventilasjon med varmegjenvinning som gir et godt inneklima.

Av lagringsplass kan man nevne den praktiske boden som ligger rett utenfor inngangspartiet.
I tillegg eier man en bod rett ved garasjeplassen, hvor også skiene enkelt kan plasseres etter en tur på Vikafjellet eller andre steder. Begge boder har stikkontakt og belysning.

For øvrig disponerer man i fellesskap med de øvrige sameierne felles bodareal som kan benyttes som smørerom m.m.

Byggeår

2017

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

3052m2

Parkering

En biloppstillingsplass i underetasje, og tilgang til en av fire gjesteparkeringsplasser på fellesarealet.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, tre soverom og bad.

Beskaffenhet

Tilkomst på privat bred vei som er gruset og oppbrøytet i vinterhalvåret. Tomten er vesentlig flat og opparbeidet.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming, hvorav man har 5 stk panelovner i leiligheten, ett på hvert av soverommene og 2 stk i stue.

Varmekabler på bad og i gang.

Bygget har balansert ventilasjon med varmegjenvinning som styres fra sentral rett ved badet.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 16.06.2022.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

05-07-2022

Meny