Fagernes 19, 5043 Bergen

SOLGT, VISNING AVLYST!.

SOLGT

Fagernes 19
5043 Bergen

Fagernes Boliglag As

Andelsbrevnummer

2211-2261

Trivelig 3-roms leilighet med flott beliggenhet i Ytre Sandviken. Leiligheten ligger i 6.etasje i boligblokk og inneholder gang, stue, kjøkken, bad og to soverom. Utgang fra stue til balkong på 5,6 kvm. I tillegg har man en bod i underetasje samt en bod på loft.

Standard

Velkommen til Fagernes 19, en lys og tiltalende 3-roms leilighet med attraktiv beliggenhet i Ytre Sandviken. Bad, kjøkken og overflater er pusset opp i 2016/17, fasaden ble rehabilitert i 2020 samt at det da ble installert balansert ventilasjon i bygget. Leiligheten har nydelig utsikt mot Askøy og innseilingen til Bergen, og man har også tilgang til felles takterrasse.

Leiligheten ligger i 6.etasje, her kommer man inn i en trivelig entré og gang med god plass til klesoppheng og annen oppbevaring. Laminat på gulv, som er gjennomgående i hele leiligheten. Veggene er malt i lyse farger.

Stuen er lys og luftig med plass til salong- og spisestuegruppe. Fra vinduene er det flott utsikt mot Byfjorden og nærområdet, samtidig slipper de inn mye naturlig lys.
Utgang fra stue til hyggelig balkong på 5,6 kvm. Her kan man virkelig nyte gode sol- og utsiktsforhold.

Pent kjøkken med god skap- og benkeplass. Innredningen har glatte fronter og laminat benkeplate, og man har integrert stekeovn, kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin og induksjonstopp. Det er i tillegg åpning for vaskemaskin.

Badet har fliser på gulv og vegger, og elektriske varmekabler i gulv. Innredningen består av vegghengt toalett, dusjhjørne og servant med skapinnredning.

Leiligheten har to romslige soverom malt i pene farger. Soverommene har god plass til seng og garderobe.

Man har tilgang til felles takterrasse på ca 26 kvm, med nydelige sol- og utsiktsforhold.
I bygget er det også felles vaskeri og tørkerom i underetasje.

Byggeår

1952

Bruksareal per etasje

Leilighet: 69 m²
Bod u-etg: 2 m²
Bod loft: 3 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

5480m2

Parkering

Ladeplass for el-bil er forbeholdt medlemmer som har inngått avtale om bruk av ladeplass med boliglaget. Ellers parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Gang, stue, kjøkken, bad, to soverom.

Beskaffenhet

Fellesarealer er opparbeidet med plener, busker/beplantninger, mm. Asfaltert innkjørsel.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Roar Kristoffersen, datert 06.06.2022.

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
abt@kapa.no
45 86 60 23

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-06-2022

Meny