Richard Nordraaks gate 8, 5018 Bergen

Romslig og fin leilighet med sentral og attraktiv beliggenhet, like ved bykjernen. Kort vei til fjell og natur.

SOLGT

Anine Bertelsen Tuft

Eiendomsmegler | Fagansvarlig

45 86 60 23 / abt@kapa.no

Marcus Ullebø

Jurist - Eiendomsmeglerfullmektig

48 43 54 84 / Mu@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Richard Nordraaks gate 8
5018 Bergen

Standard

Kaland & partners har ved Anine B. Tuft gleden av å presentere Richard Nordraaksgate 8, en flott leilighet over to plan. Leiligheten er svært sjarmerende, romslig og oppleves som hjemmekoselig. Attraktiv og sentral beliggenhet like ved Bergen sentrum, leiligheten ligger i en stille og fredelig gate uten by og bilstøy. Med kort vei både til byfjellene og byliv, samt umiddelbar nærhet til alt av kollektivtrafikk er dette en leilighet som er lett å trives i!

Leiligheten rom for rom:

Først kommer du inn i entréen i 1.etg hvor du har plass til å henge fra deg yttertøy og sette fra deg sko. Veggene er lysmalte og det er parkett på gulv. Dørtelefon til å slippe inn gjester er montert ved inngangsdøren.

Videre kommer man inn i dagligstuen med plass til sofagruppe, tv og tilhørende møblement. Her er det god takhøyde, lyse overflater, og store vindusflater.

Videre kommer du så inn i en romslig spisestue med åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er forøvrig lyst og pent og har en hvit kjøkkeninnredning fra IKEA, med profilerte fronter og heltre benkeplate, vaskekum i stål, ventilator med kullfilter og opplegg for oppvaskmaskin. Spenstig og fargefull tapet mellom benkeplate og overskap gjør det gøy å lage mat. Her blir man i godt humør av de friske fargene! Parkett på gulv, malt panel på vegger, takplater i himling og våtromstapet over benkeplaten. Integrerte hvitevarer er stekeovn og platetopp. Det er god plass til spisebord og stoler. Her kan man bare invitere venner over på middag, og kokkelere samtidig som man underholder gjestene!

Den åpne spisestue-kjøkkenløsningen er malt i en lekker beige farge, og har en praktisk montert hylle og skapløsning langs ene den hele veggen. Her kan man ha bibliotek om man ønsker det, og man har samtidig mulighet til å oppbevare f.eks. ytterklær i garderobeskapet som også er montert opp. På originale bygningstegninger er leilighetens soverom tegnet inn i dette rommet.

Fra kjøkken har man utgang til felles bakgård. Her kan man nyte middagen i fred og ro på trappen etter arbeid, eller invitere venner over og dekke på bordet nede i selve bakgården!

Fra spisestue/kjøkken har man trapp ned til leilighetens underetasje hvor man i dag har innredet disponibelt rom til soverommet. Leilighetens bad er også i denne etasjen. Innredet soverom har plass til dobbeltseng og kommode, og har innebygd hylle og garderobeskap i vegg. Her får du plass til alle klærne dine og mer til. på soverommet er det store, dype vinduer som vender ut mot bakgård, som gjør at rommet oppleves som lyst og luftig. I gangen har man også samme vindu som gjør at gangen også føles lys og luftig.

Badet er av god størrelse (7,8 kvm), har fliser på gulv og vegger og varmekabler i gulv. Inneholder dusjnisje, servant med god skapplass, speil og belysning, og toalett. I et skap er det laget til plass til vaskemaskin og tørketrommel med opplegg for vaskemaskin. Takstmann opplyser at våtrom må oppgraderes for å tåle normal bruk.

I tillegg har man en ekstern bod.

Byggeår

1910

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler. Godkjent planløsning avviker fra godkjente tegninger. Godkjent soverom er tegnet inn i 1 etasje (der hvor spisestue er i dag), i dag benyttes disp.rom i underetasjen som soverom. Dette er da ikke godkjent som soverom.

1. etasje P-rom: 42 kvm S-rom: 0 Totalt 42 kvm.
Underetasje P-rom: 18 S-rom: 1 Totalt 19 kvm.

Tomteareal

159m2

Parkering

Soneparkering i offentlig vei.  Man kan også leie parkering i bygarasjen som ligger ca. tre-fire min i gåavstand fra boligen.

Arealbeskrivelse

Etasje 1: Gang, stue, kjøkken/spisestue. Underetasje: Gang, soverom og bad.

Oppvarming

Underetasje:
Gulvvarme i hele etasjen.
1.etg:
Gulvvarme + vedovn i dagligstue.
Vegghengt panelovn i spisestue/kjøkken.

Elektrisk anlegg: Sikringsskap i fellesarealer som inneholder automatsikringer, jordfeilautomater og
strømmåler. Hovedsikring på 32 ampere.
Kurser: 25 ampere 1 stk. 16 ampere 6 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Roar Kristoffersen

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
abt@kapa.no
45 86 60 23

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

21-07-2022

Meny