Hans Tanks gate 4, 5008 Bergen

Flott 3-roms selveierleilighet i bygg fra 2007- meget sentralt beliggende i sentrum, i enden av blindvei – heis i bygget

Hans Tanks gate 4
5008 Bergen

Sameiet St. Jakobs hage

Trivelig 3-roms leilighet med sentral beliggenhet i Bergen sentrum. Leiligheten ligger i 4.etasje i bygg fra 2007, og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, to soverom, bad og bod. Leiligheten har 2 stk. franske balkonger med spilerekkverk i stål.

Standard

Velkommen til Hans Tanks gate 4, en delikat 3-roms leilighet med meget sentral beliggenhet i Bergen sentrum. Overflatene er nylig malt, og gulvet er nylig byttet. Leiligheten fremstår dermed lys og moderne. I Hans Tanks gate er du tett på alt byen har å by på, samtidig som bygget ligger pent plassert i enden av blindvei. Gangavstand til butikker, kaféer, utdanningsinstitusjoner med mer.

Leiligheten ligger i byggets 4.etasje med tilkomst via heis. Entréen er lys med plass til å henge av seg yttertøyet. På gulvet er det lagt Pergo laminat, og på vegger er det malt gips. Gulvet ble byttet i 2022, samtidig ble også overflatene malt. Gulvet er gjennomgående i hele leiligheten, og gir et pent og helhetlig uttrykk.

Åpen stue/kjøkkenløsning med god plass til salong- og spisestuegruppe. Utsikt mot nærområdet fra stuevinduene, og det er fransk balkong ved spisestuen.
Pent og praktisk kjøkken med innredning fra Herjedalskjøkken. Innredningen har slette fronter og laminert benkeplate, og man har også integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøle-/fryseskap. Det er lagt fliser på vegg over benkeplaten.

Det er to soverom i leiligheten. Begge er lyse og trivelige med god garderobeplass.

Badet er flislagt og har varmekabler i gulv. Innredningen består av toalett, dujshjørne, skap med servant, og opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten har ellers balansert ventilasjon.

Det er også tilgang til felles takterrasse i bygget, med gode sol- og utsiktsforhold.

Byggeår

2007

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

295m2

Parkering

Sameiet har ikke parkeringsmuligheter tilknyttet sameiet.
Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, to soverom og bad.

Beskaffenhet

Bygningskroppen opptar største delen av tomten. Gaten ved er oppbygget med brostein og grøntareal.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 16.06.2022.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

06-07-2022

Meny