Fyllingsnesvegen 156, 5913 Eikangervåg

Eldre fritidsbolig med enkel standard – medfølgende naust og LNF tomt – landlig og trivelig beliggenhet

SOLGT

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Fyllingsnesvegen 156
5913 Eikangervåg

Eldre fritidsbolig over to plan, landlig beliggende nær Eikangervåg. Boligen inneholder følgende: 1.etg: Gang/soverom m/vask, stue, kjøkken og soverom nr. 2. Utgang til balkong på 10 kvm. Kjeller: Åpen kjeller og platå. På tomten er det også en utvendig bod/utedo på samlet ca 6,9 kvm. Ved sjøen har man medfølgende naust. Det foreligger pt. ingen tinglyste avtaler vedrørende adkomst til naustet, se selgers kommentar i egenerklæring. I tillegg medfølger en stor ubebygd tomt på over 3 mål.

Standard

Velkommen til Fyllingsnesvegen 156, en eldre fritidsbolig med landlig beliggenhet nær Eikangervåg. Det er også medfølgende naust med oppgraderingsbehov ved sjøen. Hytten har enkel standard, og trivelig balkong med tilkomst til hage. Stor ubebygd tomt på over 3 mål følger i tillegg med salget.

Utvendig har fritidsboligen generelt behov for oppgradering, med flere TG:2 i tilstandsrapport på tak, vegger, drenering med mer. Det har imidlertid blitt gjort noe oppgraderinger med etterisolering og bytte av fasader, samt oppgradering av el-anlegg.

Man kommer inn i gang/soverom med belegg på gulv. Soverommet har også servant.

Stuen er lys og trivelig med tregulv. Her er god plass til både salong- og spisestuegruppe. Det er også montert vedovn i stue, pipe har fått TG:2 i tilstandsrapporten da det anbefales kontroll av brann- og feiervesen.

Fra stue er det utgang til balkong på 10 kvm, her er det også tilkomst til hage og utebod m/utedo. Uteboden har stedvis råte og må oppgraderes (TG:3 i tilstandsrapport).

Kjøkkenet er av eldre dato, med praktisk skap- og benkeplass. Innredningen har slette fronter og benkeplaten er av laminat. Det er lagt fliser på vegg over benkeplate på en side. Åpning for komfyr og kjøleskap/frys.

Soverom nr. 2 har plass til dobbeltseng eller familiekøye.

Kjelleren består av et åpent rom med varmtvannsbereder og vannpumpe. Her er det også laget til dusj med dusjforheng.

Medfølgende naust ved sjøen, dette har oppgraderingsbehov og har fått TG:3 i tilstandsrapport. Det er ikke tinglyst adkomstrett til naustet.

Byggeår

1947

Bruksareal per etasje

1.etg: 51 m²
Kjeller: 39 m²
Bod/utedo: Bodareal 4,9 m², utedo 1,8 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Parkering

Det er pt. ingen parkering på egen tomt.

Selger opplyser at biloppstillingsplass som i dag benyttes ligger på nabotomt, men det er ikke tinglyst avtale om dette. Selger opplyser videre at det er muligheter for å opparbeide parkering på egen tomt.

Arealbeskrivelse

1.etg: Gang/soverom m/vask, stue, kjøkken og soverom nr 2.

Beskaffenhet

Naturtomt med noe beplanting.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Byggmester/Takstmann Gisle Børge Johnstad, datert 12.05.2022.

Ansvarlig megler

Glenn Thomassen Rasch
Eiendomsmegler
gtr@kapa.no
46 54 44 49

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

27-05-2022

Meny