Budeiehaugen 144, 5713 Vossestrand

Pen hytte over ett plan, bygget i 2016 | Åpen hems | Parkering på egen tomt | Kort vei til skitrekk og skiløyper

Budeiehaugen 144
5713 Vossestrand

Pen hytte med flott beliggenhet i Myrkdalen Fjellandsby. Hytten ble oppført i 2016, går over ett plan og inneholder følgende: Gang, stue, kjøkken, to soverom og bad. Tilkomst fra stue til hems med 24,8 kvm. gulvareal. I tillegg er det oppført et anneks på 12 kvm på tomten. Annekset er todelt med to boder på hhv. 4 og 8 kvm.

Standard

Velkommen til Budeiehaugen 144, en flott hytte fra 2016 som går over ett plan, med tilkomst til hems fra stue. Her er også oppført anneks på egen tomt, med stort bodareal. Hytten har god takhøyde og pene kvaliteter, og ligger flott til med kort vei til alt fjellandsbyen kan by på.

Man parkerer på egen tomt, og går til det trivelige, overbygde inngangspartiet. Her kommer man inn i entré med flislagt gulv, og god plass til klesoppheng. Det er lagt varmekabler i gulv, i tillegg til i resten av hytten med unntak av soverom.

Herfra går vi inn i en romslig og åpen stue, med god plass til både salong- og spisestuegruppe. Meget god takhøyde og store vindusflater gir et lyst og luftig inntrykk, samtidig som man får det koselige hyttepreget av trepanel på veggene og i himling. Det er lagt laminat på gulv, dette er gjennomgående i hele hytten med unntak av entré og bad. I stuen er det også montert vedovn som varmer godt på kalde dager.
Fra stue er det stige opp til hyggelig hems, med 24,8 kvm gulvareal.

Videre går vi inn på kjøkkenet, som er pent og praktisk med innredning fra IKEA. Innredningen har slette fronter og heltre benkeplate, og her er også integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Det er også montert glassplate på vegg ved vask og platetopp.

Hytten har to soverom med plass til seng og garderobeskap/kommode. Ett soverom har tilkomst fra kjøkken, mens det andre soverommet har tilkomst fra entré.

Badet er flislagt på gulv og vegger, og har varmekabler i gulv. Innredningen består av toalett, dusjhjørne, skuffeseksjon med overliggende servant, samt opplegg for vaskemaskin.

På tomten er det også et anneks på 12 kvm. Annekset er todelt med rikelig bodplass i boder på hhv. 4 og 8 kvm. Det er tilrettelagt for oppbevaring av skiutstyr og ved, samt muligheter for tørking av klær og sko.

Ved oppføring av hytten ble det fra utbygger presentert flere muligheter vedrørende tilbygg til hytten på ca 20 kvm. Det presiseres at dette evt. må søkes og godkjennes av kommunen. Kfr. megler for mer informasjon om dette.

Byggeår

2016

Bruksareal per etasje

Hytte:
Hovedetasje: 50 m²
Hems: 24,8 m² gulvareal

Anneks:
Bod bakside: 4 m²
Bod fremside: 8 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

580m2

Parkering

Parkering på egen tomt.

Arealbeskrivelse

Gang, stue, kjøkken, to soverom og bad.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med gressplen og grusplass.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 06.10.2022.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

07-03-2023

Meny