Bekkjarvikveien 118, 5114 Tertnes

Stor og flott familiebolig med en drøm av en hage, stor terrasse med sjøutsikt og fantastisk solforhold – dobbelgarasje.

SOLGT

Bekkjarvikveien 118
5114 Tertnes

Meget innholdsrik enebolig med tilhørende dobbelgarasje, flott beliggende på Tertnes. Boligen går over tre etasjer og inneholder følgende: U-etg: Gang, bad, vaskerom, soverom, hall m/trapp, stue og bod. 1.etg: Kjøkken, omkledningsrom, gang, bad, hall m/trapp og stue. Loft: Gang, bad, tre soverom og bod. Utvendig tilkomst til to boder i 1.etasje. Det er oppført dobbelgarasje på 36 kvm.

Standard

Velkommen til Bekkjarvikveien 118, en stor og innholdsrik enebolig med tilhørende dobbelgarasje. Boligen fremstår lys og trivelig med bl.a. nytt kjøkken, og jevnt over god standard. Attraktiv beliggenhet på Tertnes, med fantastiske solforhold og nydelig utsikt over Byfjorden.

1.etasje:
Inngangen ligger i boligens 1.etasje, til en romslig gang med fliser på gulv. Her er det god plass til klesoppheng og annen oppbevaring. Inngangspartiet var nytt ved tilbygg i 2004,

Fra gangen går man opp et par trinn til lys og trivelig hall, her er det trapp med tilkomst til de andre etasjene i boligen. Det er lagt varme i gulvet. Nyere gulv som er gjennomgående i hall, stue og kjøkken.

Fra hallen går man inn i en romslig og luftig stue med god plass til flere sittegrupper. Mange og store vinduer slipper inn mye naturlig lys, her kan man også nyte den flotte utsikten.
Fra stue er det utgang til stor og trivelig terrasse på hele 60 kvm. Deler av terrassen er takoverbygd. Terrassen har meget gode solforhold, med sol fra ca. kl 11 - 23 sommerstid

Kjøkkenet er pent og moderne, og var nytt i 2020. Her har man godt med skap- og benkeplass, og innredningen har glatte fronter og laminat benkeplate. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer, herunder kjøl/fryseskap, platetopp med nedfelt ventilator, to stekeovner (en med damp og en med mikro), og vinskap.

Badet i 1.etasje har fliser på gulv og vegger, og varme i gulv. Det ble sist oppgradert i 2006. Innredningen består av vegghengt toalett og servant.

Loft:
Fra hall går vi opp til loftsetasjen.
Her finner vi bad nr. 2 i boligen, dette er lyst og trivelig men har noe behov for oppgradering. Badet er innredet med badekar, dusjkabinett og skapinnredning med dobbel servant. Det er varme i gulv.

Tre av boligens fire soverom ligger i loftsetasje. Soverommene er romslige med god plass til seng og garderobeskap. Hovedsoverommet har også utgang til trivelig balkong på 5 kvm.

På loftet har man også en innvendig bod på 4 kvm, med god oppbevaringsplass.

Underetasje:
I underetasjen finner vi blant annet en koselig kjellerstue som ble innredet i 2003. Kjellerstuen har god boltreplass og er malt i pene farger. Her er det også varme i gulv.

Bad nr. 3 i boligen ligger i underetasje. Dette ble sist oppgradert i 2005, og har fliser på gulv og vegger samt varmekabler i gulv. Badet er innredet med dusjhjørne, toalett og servant.

Eget vaskerom med oppgraderingsbehov. Vaskerommet har belegg på gulv, og har opplegg for vaskemaskin.

Soverom nr. 4 er malt i pene farger, og har plass til seng og kommode/garderobeskap. Utenfor soverommet er det laget til en utvendig bod, dette gir begrenset med lysflate på soverommet.

Generelt i boligen er det elektriske anlegget oppgradert med økt kapasitet, og man har også innlagt fiber fra Bergen Fiber (Altibox) med uttak i 1.etasje.
Veggene er for det meste malt i 2017 med tidsriktige farger.

Garasje på tomten er på 36 kvm, og ble bygget i 2008.

Byggeår

1996

Bruksareal per etasje

Kjeller: 72 m²
1.etg: 97 m²
Loft: 63 m²
Boder m/utvendig tilkomst, 1.etg: 42 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

959m2

Parkering

Parkering i garasje.

Arealbeskrivelse

Kjeller: Gang, bad, vaskerom, soverom, hall m/trapp og stue. 1.etg: Kjøkken, omkledningsrom, gang, bad, hall m/trapp, stue. Loft: Gang, bad, tre soverom.

Beskaffenhet

Eiendommen er pent opparbeidet med stor og flat plen, gruset sti, busker/beplantninger. Det er ny forstøtningsmur fra 2013 og det er satt opp "vedlikeholdsfrie" Pvc stakittgjerder.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Roar Kristoffersen, datert 02.03.2022.

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
abt@kapa.no
45 86 60 23

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

10-06-2022

Meny