Helgatunlia bygg 4, 5713 Vossestrand

9 SOLGTE! 3 NYE prosjekterte ski in-ski out leilegheiter i Myrkdalen ? Carport

Prisantydning

Fra4 100 000,- Til7 100 000,-

Omkostninger

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Leilighet

 • Kommunenr.:

  4621

 • Gårds/Bruksnr.:

  272/59

 • Bruksareal:

  65.2 m2

 • Tomteareal:

  2602 m2

 • Felleskostnader:

  3100,-

 • Meglers ref.nr:

  3219002

Helgatunlia bygg 4
5713 Vossestrand

Standard

utviklinga av Helgatunlia har kvalitet og behova til familiar vore viktige. Det har i dette byggetrinnet resultert i 12 leilegheiter som vil møta ulike behov, både kva gjeld dei innvendige løysingane og fellesområda utanfor.

Utvendig er det lagt til rette for møteplassar som skal møte behovet til ulike aldersgrupper med varierte leikeplassar for livsglad utfolding. Det er òg planlagt gode møteplassar der fellesskap rundt bålpanna skal vera mogleg. Familiar skal kunna vera saman og dela opplevingane.

Leilegheitsbygga i Helgatunlia vil vera tilpassa landskapet og innehalda gode kvalitetar når det gjeld materialval og utforming. Leilegheitsbygga har torvtak, noko som gjer at at dei fell ekstra godt inn i landskapet.

Leilegheitene vil få ein fin og moderne standard, med gode kvalitetar. Det vil bli lagt fliser på golv i gang/entré, elles er det 3-stavs parkett på golv. Lettveggar i gips, og bereveggar i massivt tre. Trappene vert levert med 3-stavs eikeparkett i trinna. Massivtre er både eit miljøvenleg alternativ og skaper den ekstra hyttefølelsen.

Lekre kjøkkeninnreiingar frå Sigdal med integrerte kvitevarer og god skap- og benkeplass.

Bada blir med flislagd gulv og Fibo Trespo-baderomsplater på vegg, vegghengt toalett med softclose, Vikingbad Eli 100 baderomsmøblement og dusjhjørne. På vaskerommet er det vegghengt toalett med softclose, Vikingbad Eli 60 baderomsmøblement og det vert opplegg for vaskemaskin. Ekstra dusj er mogleg som tilval.

Alle leilegheitene får vassboren varme til gulv i gang og stove/kjøkken. Bad og vaskerom vil få varmekabler. Avtrekksvarmepumpe med balansert ventilasjon frå NIBE. Denne er klargjort for tilknyting til NIBE Uplink webovervåkning og styring av varme i gang og stue. I tillegg er det separat balansert ventilasjon med varmegjenvinning i alle rekkehusa.

I tillegg blir det installert brannvarsling og sprinklaranlegg i alle bygg.

Det blir lagt opp til installasjon av fiber til kvar bustad, kostnadsfritt frå Voss Fiber som tar kontakt med kvar enkelt brukar. Voss Fiber leverer internett og TV-løysing på fiber. Innhaldsleverandør på TV er Get.

Tomteareal

2602m2

Parkering

Fast parkering i carport i underetasjen. Ladepunkt kan for el-bil gjerast som tilval.
Dersom nokon ynskjer å kjøpe ekstra parkeringsplass eller ekstra bod, ta kontakt med Byggherre.

Energimerking

Seljar plikter å skaffa komplett energiattest innan overtaking. Denne vil utan opphald sendast kjøpar.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

08-09-2023

Meny