Torggata 17, 5713 Vossestrand

3-roms fritidsleilighet med ski in/ski out-beliggenhet i sentrumsområdet – toppetasje – romslig balkong

Torggata 17
5713 Vossestrand

Eierseksjonssameiet Torggarden Gnr 274 Bnr 22

3-roms fritidsleilighet i sentrumsbygget Torggarden. Leiligheten ligger i 4. og øverste etasje og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, to soverom, bad og bod. Utgang til balkong på 7,1 kvm med tilhørende utvendig bod. Ekstern bod i underetasje på 5,4 kvm.

Standard

Velkommen til Torggata 17, en fritidsleilighet med fantastisk beliggenhet midt i smørøyet i fjellandsbyen. Leiligheten har romslig balkong og rikelig med bodplass, i tillegg til at den ligger fritt og luftig til i byggets øverste etasje med utsikt over sentrumsområdet og dalen for øvrig. Umiddelbar nærhet til skitrekk og skiløyper, kafé, butikker og restauranter.

Bygget Torggarden ble ferdigstilt i 2016, og leiligheten har dermed kvaliteter som balansert ventilasjon, sprinkleranlegg, rør-i-rør og varmtvann fra felles anlegg.

Leiligheten ligger i 4. og øverste etasje, og via heis er det enkel tilkomst til leiligheten. Her kommer man inn i en lys entré med fliser på gulvet samt varmekabler i gulv.

Videre går vi inn i åpen stue/kjøkkenløsning, med parkett på gulv som er gjennomgående i store deler av leiligheten. Veggene er av gips.
Kjøkkenet har innredning fra Sigdal, med slette fronter i trevirke og laminert benkeplate. Det er lagt fliser på vegg over benkeplaten. Her er også integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Fra stue/kjøkken er det utgang til takoverbygd balkong på 7,1 kvm. Tilknyttet balkongen er det også en bod på 1,8 kvm.

Leiligheten har to soverom med parkett på gulv.

Badet har fliser på gulv og vegger, og varmekabler i gulv. Innredningen består av dusjhjørne, toalett og skapinnredning med overliggende servant. Her er også opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten har en innvendig bod mellom soverommene, denne er på 2 kvm. I tillegg har man en ekstern, stor skibod i underetasje på 5,4 kvm, denne har tørkemuligher for våte skiklær og -sko.

Byggeår

2016

Bruksareal per etasje

Leilighet: 44 m²
Bod balkong: 1,8 m²
Bod u-etg: 5,4 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

536m2

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, to soverom og bad.

Beskaffenhet

Felles eiet tomt for sameiet. Tomten er opparbeidet med singlet adkomstveger, stikkveger, gressplen og grusplasser. Det er felles uteområde mellom leilighetsbyggene og hotellet, her finner en et tillaget parkområde.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 03.01.2022.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

25-01-2022

Meny