Apeltunvegen 54D, 5222 Nesttun

Pen 3-roms leilighet. Parkering i garasje. Kort vei til bybane, butikk m.m.

SOLGT

Anine Bertelsen Tuft

Eiendomsmegler | Fagansvarlig

45 86 60 23 / abt@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Apeltunvegen 54D
5222 Nesttun

Tre roms selveierleilighet i1. etasje. Leiligheten inneholder: Stue/kjøkken, to soverom, bad og garderobe. Vestvendt terrasse på 15,6 m² med utgang fra stue/kjøkken. Tilhørende del av garasje i rekke.

Standard

Kaland & Partners har ved Anine Bertelsen Tuft gleden av åønske velkommen til Apeltunvegen 54D! Innholdsrik leilighet sentralt på Apeltun med kort vei til alt man trenger av fasiliteter.

Åpen stue og kjøkkenløsning med parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. . Stuen er enkel å møblere med sofagruppe, bord samt tilhørende møblement. Fra stue har man utgang til terrasse, her er det god plass til sittemøblement og grill. 

Pen kjøkkeninnredning fra Norema med slette fronter. Kjøkkenet inneholder laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er keramiske fliser over benkeplaten. Av integrerte hvitevarer er det : Stekeovn, platetopp for wok samt platetopp med induskjon fra Miele. Simenes oppvaskmaskin og micro. På kjøkken er det plass til spisebord.

Lekkert bad med fliser på gulv og vegger. Badet er pusset opp i 2014. Innholdsrikt bad med badekar, toalett, servant med møblement og speil. Det er opplegg for vaskemaskin samt elektrisk avtrekksventil i vegg.

Leiligheten har to soverom. Hovedsoverom er av god størrelse med tilhørende garderoberom. På soverom nr to er det god plass til seng, kommode m.m.

Parkering i garasje.

Velkommen til en hyggelg visning.

Byggeår

1990

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

643m2

Parkering

Parkering i garasje.

Arealbeskrivelse

1.etasje: Stue/kjøkken, to soverom, bad og garderobe.

Beskaffenhet

Tomtearealet er felles for sameiet. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med gruslagt plass, div. prydbusker/beplantning og naturtomt.

Oppvarming

Sikringskap i stue/kjøkken.
Inneholder: Automatsikringer.
Hovedsikring på 32 ampere.
Kurser:
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 1 stk.
10 ampere: 5 stk.

El. oppvarming:
- Antatt varmekabler i stue/kjøkken, begge soverom og bad. (antatt pga. termostater).

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
abt@kapa.no
45 86 60 23

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

21-10-2021

Meny