Åsane Senter 2, 5116 Ulset

Meget flott og moderne 2-roms, oppusset 2019/20 med god standard – trappefri adkomst – innglasset altan – varmtvann ink.

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Åsane Senter 2
5116 Ulset

Rosenkilde Borettslag

Andelsbrevnummer

153

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og har trappefri adkomst. Inneholder: Entré, bad, bod, stue, kjøkken og soverom. Utgang fra stue til innglasset balkong. Terrassedekke i front av balkongen. Tilhørende skapbod i samme etasje samt bod i kjeller under nabobygget.

Standard

Kaland & Partners har gleden av å presentere Åsane Senter 2. Meget flott og moderne 2-roms leilighet med sentral og attraktiv beliggenhet midt i hjertet av Åsane. Boligen ligger i 1. etasje og har trappefri adkomst. Leiligheten er oppusset de siste 3 år og fremstår som moderne med god standard og tidsriktige materialvalg. Det ble samtidig installert smarthus-system for styring av varme, lys m.m. Stor innglasset balkong i front av stuen, med utgang videre til terrassedekke. Varmtvann er inkludert i felleskostnadene, noe som bidrar til lave strømutgifter.

Det er enkel adkomst til leiligheten, som ligger like bak Åsane Storsenter, med trappefri adkomst til leiligheten. Det første som møter deg i leiligheten er en romslig entré. Her er det garderobeskap samt inngang til bod med mye oppbevaringsplass. Fra entréen er det inngang videre til stuen. Allerede når du går inn ytterdøren, blir du møtt av det moderne særpreget denne leiligheten har. Flott gulv med fiskebenslaminat samt varmefolie er gjennomgående i entré, stue, kjøkken og soverom. Taket i entré, stue og kjøkken er lektet ned og gipset, hvor det er montert spotlights og ledstriper. Veggene er malt i mørke, duse farger som passer meget fint til både gulvet og det hvite taket.

Stue og kjøkken er i åpen løsning, men med kjøkkenet praktisk tilbaketrukket fra sofagruppen. Meget pent kjøkken med svarte slette fronter og laminat benkeplate med underlimt vaskekum. Det er rikelig med benk- og skapplass på kjøkkenet. Integrert platetopp, oppvaskmaskin, stekeovn og mikrobølgeovn. Stilen er gjennomført hvor synlige hvitevarer er i svart utførelse, svarte håndtak på frontene, svart amatur på vasken, fritthengende svart ventilator samt en svart spotskinne i taket. Stuen er av god størrelse hvor du har plass til både stort spisebord samt sofagruppe. I front av stuen er det store vindusflater og utgang til innglasset balkong. Balkongen er romslig med god plass til utemøbler. Siden den er innglasset er den anvendelig hele året gjennom, og en naturlig forlengelse av stuen. Her kan du skyve dørene til sides for å åpne opp og for utgang videre til terrasseplatting og felles hage.

Fra stuen er det inngang videre til soverommet. Romslig soverom med stor garderobeløsning samt plass til både dobbeltseng og nattbord. Det er montert elektriske rullegardiner i vinduet, som er koblet opp mot smarthus-systemet og kan styres eller programmeres via app på mobilen.

Leilighetens bad har våtromsbelegg på gulv med varmekabler. Badet antas å være fra byggeår og har oppussingsbehov, men er modernisert med ny servant og skap/speil samt nymalte overflater og fremstår nå som lyst romslig. Det er røropplegg for vaskemaskin på badet.

Byggeår

1976

Bruksareal per etasje

Leilighet: 67 m²
Utvendig skap: 0,4 m²
Ekstern bod: 4,9 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

15288m2

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass med gyldig parkeringskort.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, bad, soverom og stue/kjøkken.

Beskaffenhet

Tomtearealet er felles for borettslaget.
Tomten er foruten eiendommens byggningsmasse opparbeidet med interne veier, grøntarealer, div prydbusker/beplantning og lekeplass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 01.09.2021.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-09-2021

Meny