Vognstølbakken 1, 5096 Bergen

Flott 3-roms toppleilighet med god standard – altan med gode solforhold og nydelig utsikt – kort vei til Haukeland m.m.

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Vognstølbakken 1
5096 Bergen

Vognstølsvingen Borettslag

Andelsbrevnummer

8

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og har en god og funksjonell planløsning. Inneholder: entré/gang, stue, kjøkken, bad og to soverom. Utgang fra stue til solrik altan med flott utsikt. Tilhørende to boder på loft og to boder i kjeller. Felles sykkelbod i kjeller.

Standard

Kaland & Partners har gleden av å presentere denne flotte boligen i Vognstølbakken 1. Leiligheten ligger flott til i byggets 2. etasje i et attraktivt boligområde. Her bor du i et tilbaketrukket og rolig boligområde, men samtidig sentralt med kort vei de fleste fasiliteter, herunder Haukeland. Boligen ligger meget flott til med altan i front av stuen, hvor du har meget gode solforhold samt nydelig utsikt over Bergensdalen og til Bergen sentrum.

Når du trår over dørstokken, blir du møtt av entré med plass til å henge fra seg yttertøyet. Herfra fører gangen oss gjennom boligen og inn i stuen. Leiligheten er i 2020/21 oppusset med nytt 1-stavs vinylgulv som er gjennomgående i alle rom, med tillegg av oppussing/maling av overflater. Romslig stue med store vindusflater og nydelig utsikt, som også gir mye dagslys inn i rommet. I stuen er det god plass til både sofagruppe og spisebord. Det er satt inn vedovn i stuen, som gjør det enkelt å holde leiligheten varm på selv de kaldeste vinterdager. Fra stue er det utgang videre til altanen hvor du har fantastiske solforhold og flott utsikt mot Landåsfjellet, Løvstakken og Bergen sentrum.

Pent kjøkken med hvite slette fronter og laminat benkeplate og fliser på vegg mellom benkeplate og overskap. Kjøkkenet er oppusset i ca. 2000 og nye fronter fra ca. 2014. Integrert ventilator med mekanisk avtrekk. Opplegg for oppvaskmaskin i skap under vask. Det er lagt varmematter fra Pergo quickheat i gang og på kjøkken.

Leiligheten har to gode soverom med plass til dobbeltseng, nattbord og klesoppbevaring. På hovedsoverommet er det satt inn en skyvedørsgarderobe med speilfronter, som gir rikelig med oppbevaringsplass.

Leiligheten har helfliset bad med varmekabler i gulv. Badet er oppusset i ca. 2000 og har blitt oppgradert med nye dusjvegger i glass det siste året. Badet har røropplegg for vaskemaskin. Sanitærutstyr på bad er: toalett, dusjhjørne med glass foldedører, opplegg for vaskemaskin og servant med innredning/speil/belysning.

Det er rikelig med oppbevaringsplass med tilhørende fire boder i bygget. Tilhørende loftsbod på 5 kvm (gulvareal på 8,3 kvm) og loftsbod på ca 4 kvm (gulvareal på 12 kvm). Kjellerboder på 3,2 og 2,6 kvm.

Byggeår

1953

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Parkering

Parkering i offentlig gate etter gjeldende bestemmelser (soneparkering i området).

Arealbeskrivelse

Gang, bad, kjøkken, stue og to soverom.

Oppvarming

Peis med glassfront i stuen. Varmekabler i gulv på bad. Varmematter fra Pergo quickheat i gang og på kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. .

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

David Bryn

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

20-08-2021

Meny