Strangehagen 22, 5011 Bergen

Meget pen og innflytningsklar 2-roms leilighet i høy førsteetasje – nærhet til alt Bergen byr på

Strangehagen 22
5011 Bergen

Sameiet Strangehagen 20-22

Lys og flott 2-roms leilighet med sentral beliggenhet på Nordnes.Leiligheten ligger i byggets 1.etasje og inneholder gang, stue/kjøkken, bad og soverom.I tillegg har man en bod i underetasje.

Standard

Velkommen til Strangehagen 22, en meget flott og urban 2-roms leilighet med attraktiv og sentral beliggenhet. Leiligheten gjennomgikk omfattende oppgraderinger i 2007, og er både moderne og lekker med arealeffektiv planløsning. Her kan det nevnes parkett på alle gulv, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, og sprinkleranlegg med brannvarsling. Umiddelbar nærhet til alt Bergen har å by på av spisesteder og uteliv, studiesteder og shoppingmuligheter.

Leiligheten ligger i 1.etasje, og man kommer inn i en lys og trivelig gang med plass til å henge av deg yttertøyet. På gulv er det lagt 3-stavs eikeparkett, denne er gjennomgående i hele leiligheten og bidrar til et pent og helhetlig uttrykk.

Fra gang går vi inn i stuen, som er arealeffektiv med plass til salonggruppe og et spisebord. Vinduene er høye og slipper inn mye naturlig lys, og bidrar ellers til et luftig inntrykk.
Det er åpen løsning til kjøkkenet, som er pent og praktisk med innredning fra Invita. Innredningen har høyglansfronter og benkeplate av laminat, og det er lagt fliser på vegg over benkeplate. Her er også integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Badet er lyst og lekkert med fliser på gulv og vegger. Det er lagt varmekabler i gulv, og det er opplegg for vaskemaskin. Badet er ellers innredet med toalett, dusj med vendbare dører, og servant med skapinnredning. Her er også fordelerskap for rør-i-rør-system.

Leiligheten har et stort og romslig soverom malt i lyse farger. Soverommet har god plass til dobbeltseng og garderobe.

I byggets underetasje har man en tilhørende gitterbod på 5 kvm, med god oppbevaringsplass.

Byggeår

1900

Bruksareal per etasje

Leilighet: 41 m²
Bod: 5 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

368m2

Parkering

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, bad, soverom.

Beskaffenhet

Tomten består hovedsakelig av bebygd areal.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Byggmester/Takstmann Gisle Børge Johnstad, datert 12.07.2021.

Ansvarlig megler

Glenn Thomassen Rasch
gtr@kapa.no
46 54 44 49

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

23-07-2021

Meny