Håtuftvegen 43, 5919 Frekhaug

Pen enebolig med landlig beliggenhet – store, solrike terrasser – busstopp like ved – kort vei til skole og barnehage

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Håtuftvegen 43
5919 Frekhaug

Trivelig enebolig med flott og landlig beliggenhet. Boligen går over to etasjer og inneholder følgende: U-etg: Fem romslige kjellerrom 1.etg: Entré, gang, trappegang, to soverom, stue, bad og kjøkken. Man har også sørvestvendt altan på 26,8 kvm og sørøstvendt terrasse på 24,9 kvm.

Standard

Velkommen til Håtuftvegen 43, en romslig enebolig med flott og naturskjønn beliggenhet. Boligen fremstår velholdt, og har god planløsning med alle oppholdsrom i en etasje samt rikelig med lagringsplass i underetasje. Stor tomt, solrike terrasser og godt med parkeringsplasser. Kort vei til skole og barnehage, og få minutters kjøretur til Frekhaug og Knarvik med det meste av fasiliteter og servicetilbud. I tillegg har man busstopp like ved boligen.

Hyggelig, overbygget inngangsparti ved den ene terrassen, som er romslig med gode solforhold. Herfra går man inn i en lys og trivelig entré med plass til å henge av seg yttertøy. Det er lagt keramiske fliser på gulv, dette er i følge selger gjort i nyere tid. Her er også varmekabler i gulv.
Fra entré går vi inn i en romslig gang med god oppbevaringsplass.

Stuen er meget romslig med god plass til ønsket møblering. Lysmalte overflater og store vinduer bidrar til et lyst og luftig inntrykk. Pen laminat på gulv, og malt panel på vegger. Her er også montert en rentbrennende peisovn med glassfront, som gir god varme når man trenger det på ekstra kalder dager i vinterhalvåret. I tillegg er det varmepumpe i stuen som bidrar til jevn temperatur.
Fra stue er det utgang til stor og solrik terrasse med god plass til utemøblement. Her kan du nyte sommeren og de landlige omgivelsene.

Kjøkkenet er pent med plass til spisebord. Her er malt kjøkkeninnredning og laminert benkeplate, og det er opplegg for oppvaskmaskin. Det er montert kitchenboards over benkeplate, praktisk med tanke på rengjøring. Integrerte hvitevarer består av stekeovn, platetopp og mikrobølgeovn. På gulv er det lagt flislaminat, på vegger er malt brystningspanel og malt strie.
Innredningen er delvis oppgradert i 2021 med nyere benkeplate, vask, stekeovn, platetopp og kitchenboards. I tillegg ny mikrobølgeovn i 2020.

Lekkert bad som er oppgradert i 2021. Her er keramiske- og mosaikkfliser på gulv, keramiske fliser på vegger og varmekabler i gulv. Badet er innredet med toalett, innfellbart dusjhjørne, servant med møblement, speil og belysning, og opplegg for vaskemaskin.

Boligen har to lyse og romslige soverom med god plass til dobbeltseng og garderobe. Det er lagt laminat på gulv, og malt platekledning/panel på vegg. Fra soverom 2 er det også tilkomst til koffertloft via loftsluke.

I boligens underetasje er det store arealer og meget romslig oppbevaringsplass, med hele fem store kjellerrom hvor det ene har egen utgang til hage.

Det er i følge selger gjort flere oppgraderinger de senere år, både utvendig og innvendig. Her kan nevnes ny drenering på boligen foruten deler av grunnmur mot nord, opparbeidelse av tomt, nyere terrasser, maling innvendig og utvendig, service på avløpsanlegg og installasjon av fiber (kun internett pr. dags dato).

Byggeår

1976

Bruksareal per etasje

U-etg: 87 m²
1.etg: 88 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

920m2

Parkering

Plass til flere biler på eiendommen.

Arealbeskrivelse

1.etg: Entré, gang, trappegang, to soverom, stue, bad og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med naturtomt, terrassedekke, grøntarealer og diverse prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming. Varmepumpe i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen, datert 12.07.2021.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

23-07-2021

Meny