Gimleveien 29, 5052 Bergen

Moderne og innholdsrik del av tomannsbolig med innredet u.etg med egen inngang. Boligen er renovert i 2015-2018. Carport

SOLGT

Anine Bertelsen Tuft

Eiendomsmegler | Fagansvarlig

45 86 60 23 / abt@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Gimleveien 29
5052 Bergen

Moderne og nyoppusset del av tomannsbolig over fire plan med innredet del i underetasjen med egen inngang. Hoveddel: Underetasje: Gang og vaskerom. 1. etasje: Stue/kjøkken og toalett. 2. etasje: Gang, tre soverom, walk-in closet og bad Loft: soverom/loftstue. Innredet underetasje: Entré/gang, to soverom, stue/kjøkken og bad. Vestvendt altan på 24,8 m² med utgang fra stue/kjøkken. Carport med plass til en bil. To utvendige boder i carport samt lagring i knevegger på loft.

Standard

Kaland & Partners ved Anine Bertelsen Tuft glede av å presentere Gimleveien 29. En lekker og moderne del av tomannsbolig med innredet underetasje med egen inngang. Hele boligen er renovert i tidsrommet 2015-2018 med bla. Nytt tak, nye rør, nytt elektriskanlegg, forsterket bjelkelag, etterisolert og ny kledning, drenering mot sør og vest. m.m. Innredet del i underetasjen er pt. utleid for kr. 12.000,- pr. mnd. Leieforholdet medfølger salget. Enheten er ikke godkjent som en separat boenhet.

Velkommen inn! Inngangspartiet til boligens hoveddel er i 1 etasje, her kommer man inn til en hyggelig entré som leder videre til de øvrige rom.

Romslig åpen stue -og kjøkkenløsning med en lekker rentbrennende Contura peisovn som skiller de nevnte rom. Peisovnen blir som et smykke i rommet. Stuen er lys og innbydende med plass til en større sofagruppe, bord m.m.

Lekker og innholdsrik kjøkkeninnredning med slette fronter, kjøkkenet er nytt i 2018. Det er rikelig med skap og skuffet i innredningen. Det er her valgt en quartz benkeplate med underlimt kompositt vaskekum, waterguard, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenet er godt utstyrt med integrerte hvitevarer ( stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, micro, kjøleskap og fryseskap). Man har plass til et romslig spisebord. Man har fra dette rommet utgang til en veranda på 24,8², her er det god plass til spisebord, grill m.m.

I denne etasjen har man et praktisk gjestetoalett med keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Det er innfelte spotlights i himling. Rommet inneholder: Servant og vegghengt toalett. Elektrisk avtrekksventil i himling.

Fra trappegang har man tilkomst til boligens 2 .etasje. I denne etasjen har man tre av boligens soverom. Hovedsoverom er av god størrelse med plass til dobbeltseng, kommode, nattbord m.m. I tilknytning til hovedsoverom er det en walk - in garderobe, en drøm av et klesrom. Dette rommet er på 5,9 kvm med vindu, i veggen mot gangen er det en dør. Rommet kan med enkle grep gjøre om til et barnerom om ønskelig. De to resterende rom er begge malt i lyse og nøytrale toner med pen laminat på gulv.

Innbydende baderom som er renovert i 2018. Det er keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling, med innfelte spotlights. Badet inneholder servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjnisje, dusjgarnityr, badekar og skittentøysjakt til vaskerom. Det er avtrekksventil i himling. Er du lei av at skittentøyet blir liggende på badet og ikke finner veien til vaskerommet, fortvil ikke, her er det en svært praktisk klessjakt som går i veggen og ned til vaskerommet i underetasjen.

Loft er i dag innredet til soverom. Rommet er restaurert med takplater og spotter i himling. Dette rommet kan også benyttes til en hyggelig loftstue.

I boligens underetasje har man et praktisk vaskerom som inneholder utslagsvask, innredning/skap, benkeplate, skittentøysjakt fra bad og opplegg for vaskemaskin. Gulv og vegger er belagt med fliser.

Innredet underetasje er i dag utleid og leieforhold medfølger boligen. Det er egen inngang fra kortsiden av boligen.
Velkommen inn! Hyggelig entré med plass til å henge fra seg yttertøy.

Åpen stue/kjøkkenløsning. Ikea kjøkkeninnredning med slette fronter. Det er her valgt en heltre benkeplate, vaskekum i stål, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er mosaikk fliser over benkeplaten. Av integrerte hvitevarer er det stekeovn, platetopp, kjøleskap med frys samt oppvaskmaskin. I dette rommet har man også plass til sofagruppe, tv møblement, bord m.m. Veggene er malt i lyse nyanser og det er spotter i himling.

Det er to soverom i denne delen. Begge rommene har plass til seng, garderobeskap m.m.

Pent bad som er renovert i 2015. Keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne, dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin. Elektrisk avtrekksventil i himling og sluk av plast.

Av lagringsplass er det to uteboder samt godt med lagringsplass i knevegger på loft.

Alt i alt er dette en svært innholdsrik bolig i et populært område.

Byggeår

1935

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

235m2

Parkering

Parkering i carport samt plass til 1-2 biler på tomt. Forøvrig parkering i offentlig gate etter gjeldende regler.

Arealbeskrivelse

Hoveddel:
Underetasje: Vaskerom og bod.
1. Etasje: Stue/kjøkken og toalett.
2. Etasje: Gang, tre soverom og bad.
3. Etasje: Soverom/loftstue.
Del av underetasje: Entrè/gang, stue/kjøkken, to soverom og bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer og div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Sikringskap i gang underetasje hoveddel.
Inneholder: Automatsikringer (jordfeilautomater), overspenningsvern og strømmåler.
Hovedsikring på 63 ampere.
Kurser:
32 ampere: 1 stk.
15 ampere: 7 stk.
10 ampere: 1 stk.

Sikringskap i stue/kjøkken 1.etasje.
Inneholder: Automatsikringer (jordfeilautomater).
Kurser:
25 ampere: 1 stk.
15 ampere: 9 stk.

Sikringskap i entré/gang underetasje. leilighet.
Inneholder: Automatsikringer (jordfeilautomater) og minusmåler.
Kurser:
25 ampere: 1 stk.
15 ampere: 8 stk.

Elektrisk oppvarming:
- Varmepumpe i trapp fra 1.-2.etg.
- Vegghengte panelovner på alle soverom 2.etasje.
- Opplyst varmekabler i hele leilighet underetasje, vaskerom underetasje samt hele 1.etasjeog på bad 2.etasje
- Opplyst at el. anlegg underetasje er oppgradert 2015.
- Opplyst at el. anlegg 1. og 2.etg. er oppgradert 2018.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
abt@kapa.no
45 86 60 23

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

05-07-2021

Meny