Kråvasslia 24A, 5134 Bergen

Moderne og flott 3-roms leilighet i Kråvasslia med stor og solrik uteplass. Fast parkering.

SOLGT

Anine Bertelsen Tuft

Eiendomsmegler | Fagansvarlig

45 86 60 23 / abt@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Kråvasslia 24A
5134 Bergen

KRÅVASSLIA BORETTSLAG

Andelsbrevnummer

18

Tre roms andelsleilighet over to plan. 2. etasje: Entré 1. etasje: Gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom. Sør-vestvendt terrasse på 91,6 m² med utgang fra stuen. Nord-vestvendt terrasse på 4,1 m² med utgang fra entré. Tilhørende utvendig bod på 4,4 m².

Standard

Kaland & Partners har ved Anine Bertelsen Tuft gleden av å presentere denne flotte og moderne leiligheten i Kråvasslia 24 A. Leiligheten går over 2 plan, hvor man har hovedinngang i 2. etasje og de resterende rom i 1. etasje. Fra stue har man en stor og solrik uteplass med god plass til spisegruppe, sofagruppe m.m. Deler av terrassen er overbygget med plass til en sofagruppe. I perioden 2017 - 2018 ble det lagt nytt tak, isolering, beslag piper og kledning på alle bygg i borettslaget. I 2021 ble det lagt rør-i-rør i leiligheten.

Leiligheten innehar følgene rom inndeling:

Lys og åpen stue med plass til sofagruppe samt spisebord. Veggene er malt i en tidsriktig grønntone, som gir en lun ramme til rommet.  På kalde dager er peisovnen god å ha, den avgir godt med varme. Fra stue har man utgang til solrik og stor uteplass, her er det plass til møblement, grill og god plass til lek og sosiale sammenkomster.

Hyggelig kjøkken med hvit kjøkkeninnredning med slette fronter. Innholdsrik innredning med gode skap -og skuffeløsning. Det er valgt benkeplate i laminat og mosaikkfliser over deler av benkeplaten. Innredningen består videre av keramisk vaskekum, waterguard, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er lagt nytt gulv i 2021.
Inneholder: Laminert benkeplate, keramisk vaskekum,

Pent bad med keramiske fliser og våtromsbelegg på gulv, keramiske fliser, malt strie og baderomsplater på vegger, malt platekledning i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, badekar, dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin. Det er elektrisk avtrekksventil i vegg. Sluk av plast i skap. Det ble lagt inn rør-i-rør i leiligheten i 2021 i regi av borettslaget.

Leiligheten har 2 soverom som begge er av god størrelse. Her er det god plass til både garderobeskap, seng, nattbord m.m. Fra hovedsoverom har man tilkomst til bad. Det ene soverommet er i dag benyttet til tv-stue.

Ønsker du en leilighet med en solrik hage rett utenfor stuedøren, da er denne verdt å ta en titt på. Velkommen på visning!

Byggeår

1989

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

8048m2

Parkering

Alle andeler har en parkeringsplass hver som det betales leie for ( inkludert i felleskostnadene ) og som følger boligen ved salg.

Det har også vært diskutert eventuelle løsninger i forhold til el-bil ladding. Ingen vedtak er gjort og de er foreløpig kun på planleggingsstadiet. For mer informasjon kan styret kontaktes.

Arealbeskrivelse

2.etasje: Entrè
1.etasje: Gang, stue, kjøkken , bad og 2 soverom.

Beskaffenhet

Tomtearealet er felles for borettslaget.  Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med interne veier, murer/bed, grøntarealer og div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Sikringsskap i entré.
Inneholder: Automatsikringer og strømmåler.
Hovedsikring på 40 ampere.
Kurser:
25 ampere: 1 stk.
16 ampere: 5 stk.

Elektrisk oppvarming:
- Opplyst varmekabler i stue, begge soverom og deler av bad.
- Vegghengt panelovn på kjøkken.

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
abt@kapa.no
45 86 60 23

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

23-06-2021

Meny